Klavye tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar. 3.5 yıllık Corsair K70 RGB mk. 2 klavyemin bozulması üzerine yeni klavye arayışına girdim. Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

- Multimedya tuşları ve ses tekerleği olmalı.
- Türkçe Q dizilim ve büyük enter tuşu olmalı.
- Red Switch olmalı.
Donanım Arşivi İtopya ile bayağı bir indirim yapacağa benziyor, onları bekleyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rampage KB R-66.
Bu ürünü neden beğenmiyorlar anlamadım. Ben 3 sene önce aldım bu ürünü ve şu an bununla yazıyorum. Gayet güzel bir klavye yani. Klavye klavyedir önemli olan uzun süre yaşaması. Pek bir özelliği olmasına gerek yok. 3 senedir en ufak sıkıntısı yok. Diyeceğim tek bir sıkıntı var. Saç kurutma makinesiyle kurutmaya çalıştığım için üstteki "5" tuşu eridi. Basılmıyor düzgün. O da benim suçum :D

Bu ürünü neden beğenmiyorlar anlamadım. Ben 3 sene önce aldım bu ürünü ve şu an bununla yazıyorum. Gayet güzel bir klavye yani. Klavye klavyedir önemli olan uzun süre yaşaması. Pek bir özelliği olmasına gerek yok. 3 senedir en ufak sıkıntısı yok. Diyeceğim tek bir sıkıntı var. Saç kurutma makinesiyle kurutmaya çalıştığım için üstteki "5" tuşu eridi. Basılmıyor düzgün. O da benim suçum :D

Senin 3 sene önce almış olman bir şeyi değiştirmiyor. Arkadaş 1500-2000TL bütçe diyor, 200TL olan ürünü öneriliyor. Ayrıca sen 3 yıl kullandın diye başkası da mı 3 yıl kullanacak? Markanın çoğu ürünü kronik sorunlu, anlayın artık şunu. Boşuna boşuna marka savunması yapmayın.

Senin 3 sene önce almış olman bir şeyi değiştirmiyor. Arkadaş 1500-2000TL bütçe diyor, 200TL olan ürünü öneriliyor. Ayrıca sen 3 yıl kullandın diye başkası da mı 3 yıl kullanacak? Markanın çoğu ürünü kronik sorunlu, anlayın artık şunu. Boşuna boşuna marka savunması yapmayın.
Markayı savunmadım. Sadece ben de bir sorun çıkartmadığını söyledim. Rampage fanboy'u falan da değilim. Bu markanın sadece bu klavyesini kullandım ve sorun yaşamadığımı belirttim. Bu kadar sinirlenmenize gerek yoktu.

Boşver kanka herkes kullanmadığı malı kötüleyip savunuyor zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı