Klavye tuşları 2-3 kere yazıyor

deniz8943

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Selamünaleyküm. Klavyemde bazı tuşlar bozuldu, tuşa basılı tutmasam bile harfi 2-3 kez yazıyor. Basılı tuttuğum zaman tuşu bırakmışım gibi gösteriyor. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı?

selamünaleyküm kklavyemde bazı tuşlar, bozuldu tuşa basılı tuttmasam bille harfi 2-3 kkez yazıyor basılı tutttuğum zaman ttuşu bırakkmmışım gibi gössteriyor. Bunu düüzelttmenin bir yolu vaar mı?

Membran klavye mi yoksa mekanik klavye mi? Mekanikse sorunlu tuşların switchlerini değiştirmeyi deneyin.

Yeni klavye öneriniz var mı hocam?
2. el kaliteli mekanik klavyeler falan öneririm. Steelseries Apex 5 hibrit'e bütçe varsa onu al tuşları bozulunca çok kolay bir şekilde kendin değiştirebiliyorsun tuşlarını, bu şekilde ömür boyu kullanılabilir bir klavye. Bütçe o kadar değilse 2. el bir şeyler alın geçin. O da olmazsa ben şu an bimden aldığım piranha klavyeyi kullanıyorum henüz bir ayıbını görmedim.

Apex 5 hot-swap değil diye biliyorum ve asla 4.2K edecek bir klavye değil nasıl böyle öneriler yapıyorsunuz aklım almıyor.
Yeni klavye öneriniz var mı hocam?
Bütçeniz ne kadar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…