Klavye tuşları 3'er 5'er basıyor

xWesLey

Centipat
Merhaba klavyem tuşları kafasına göre 2şer 3er basıyor yeni aldım ve baska PC'de denedim sorunsuz çalışıyor.

Örnek "KKlllavvyyemm tttuuşllaarrrııı isssttteedddiiğğği giiibi ibbaaaassıııyyooorr""

Var mı basına daha once gelip çözen? Ben arastırdım çözümünü bulamadım. Yapıskan tuşlar filtre falan kapalı.

Yakın zamanda klavyenize herhangi bir içecek veya şekerli bir meşrubat döktünüz mü

Veya Bilgisayarınıza Driver'ını doğru bir şekilde kurdunuz mu?

hayır klavye yeni alındı,baska klavye duzgun bir şekilde calısıyor ama bu klavyede baska pc de düzgün calisiyor yerini yadırgıo herhalde :D Ek bir driver yok klavyenin diğeride problemsiz gibi

hayır klavye yeni alındı,baska klavye duzgun bir şekilde calısıyor ama bu klavyede baska pc de düzgün calisiyor yerini yadırgıo herhalde :D Ek bir driver yok klavyenin diğeride problemsiz gibi
O zaman diğer portları da deneyin. Eğer onlarda da aynı sıkıntıyı yaşıyorsanız aldığınız yere iade edin

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı