EpicSwat Decapat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 68 8 Kasım 2020 #1 Yeni bir klavye aldım. Tuşları bazen algılamıyor, 1 saniye sonra falan tekrar basıyorum öyle algılıyor. Nasıl çözelebilirim bu sorunu?
Yeni bir klavye aldım. Tuşları bazen algılamıyor, 1 saniye sonra falan tekrar basıyorum öyle algılıyor. Nasıl çözelebilirim bu sorunu?
ChaosBoost Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 3.566 Makaleler 2 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #2 Klavye nedir?
TheALONE Centipat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 171 Yer Ekran kartı Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #3 EpicSwat dedi: Yeni bir klavye aldım. Tuşları bazen algılamıyor, 1 saniye sonra falan tekrar basıyorum öyle algılıyor. Nasıl çözelebilirim bu sorunu? Genişletmek için tıkla... Çoklayıcıya takılıysa söküp bilgisayarın USB girişine takın.
EpicSwat dedi: Yeni bir klavye aldım. Tuşları bazen algılamıyor, 1 saniye sonra falan tekrar basıyorum öyle algılıyor. Nasıl çözelebilirim bu sorunu? Genişletmek için tıkla... Çoklayıcıya takılıysa söküp bilgisayarın USB girişine takın.