Çözüldü Klavye tuşları işlevinden farklı çalışıyor ya da çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bilirkisi.exe

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Yönetmen, Tiyatro Sanatçısı, Oyun Yazarı, Koordinatör, Rejisör, Oyuncu Koçu
Klavyem biraz tozlandığı için, birkaç saat önce temizlemek üzere bilgisayarımdan çıkarttım. Tekrar taktığımda klavyemde bir takım sorunlar meydana geldi. Yön tuşları tamamen işlevinden farklı çalışıyor. "C, Ğ, F12, nokta tuşu, Shift tuşu, klavyenin sol tarafında bulunan rakam tuşları ve silme tuşu çalışmıyor. En azından benim fark ettiklerim bunlar. İşin ilginç tarafı, klavyede sorun yaşadığım tuşların zaman zaman değişmesi. Örneğin birkaç saat önce "ğ" çalışıyordu fakat, semboller falan yazıyordu. Sorunumun bir çözümü varsa yardımcı olmanızı rica ediyorum.

Sorunumu çözmüş bulunmaktayım. Aslında sorunumu çözen şey Minecraft. Kendisini uzun zamandır oynamıyordum. Klavyem ile yaşadığım sorunu çözene kadar arka planda çalışması için, kendisini çalıştırdım. Minecraft'ı açtığım zaman ekranda, klavye ayarlarımda bir farklılık olduğunu ve varsayılan ayarlara dönmeyi isteyip istemediğim soruluyordu. Varsayılan ayarlara dönmek istediğimi belirttiğimde, klavyemde yaşadığım sorun düzeldi. Bu sorunu yaşayan başka arkadaşlar varsa, belki düzeleceği umuduyla denemelerini tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı