Erdem2468 Centipat Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 10 1 Nisan 2020 #1 Arkadaşlar 4-5 haftadır PC'de bu sorunu görüyorum. PC'den ses geliyor ve klavye tuşları otomatik bir şeylere basıyor.
Arkadaşlar 4-5 haftadır PC'de bu sorunu görüyorum. PC'den ses geliyor ve klavye tuşları otomatik bir şeylere basıyor.
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 1 Nisan 2020 #2 Kaspersky ile virüs taraması yapar mısınız? Artı 0 Eksi
KS KS Erdem2468 Centipat Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 10 1 Nisan 2020 #3 Tarama yaptım hiçbirşey değişmedi Artı 0 Eksi
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 1 Nisan 2020 #4 Erdem2468 dedi: Tarama yaptım hiçbirşey değişmedi Genişletmek için tıkla... Virüsleri sildiniz mi? Klavye tuşları otomatik bir şeye basıyor derken arama çubuğuna tıkladığınızda bir şeyler mi yazıyor? Artı 0 Eksi
Erdem2468 dedi: Tarama yaptım hiçbirşey değişmedi Genişletmek için tıkla... Virüsleri sildiniz mi? Klavye tuşları otomatik bir şeye basıyor derken arama çubuğuna tıkladığınızda bir şeyler mi yazıyor?
KS KS Erdem2468 Centipat Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 10 1 Nisan 2020 #5 Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Virüsleri sildiniz mi? Klavye tuşları otomatik bir şeye basıyor derken arama çubuğuna tıkladığınızda bir şeyler mi yazıyor? Genişletmek için tıkla... Tam olarak öyle denilemezde sadece ses geliyor bütün tuşlara sanki birisi basıyor ve bilgisayarı çökertmeye çalışıyor Artı 0 Eksi
Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Virüsleri sildiniz mi? Klavye tuşları otomatik bir şeye basıyor derken arama çubuğuna tıkladığınızda bir şeyler mi yazıyor? Genişletmek için tıkla... Tam olarak öyle denilemezde sadece ses geliyor bütün tuşlara sanki birisi basıyor ve bilgisayarı çökertmeye çalışıyor
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 1 Nisan 2020 #6 Erdem2468 dedi: Tam olarak öyle denilemezde sadece ses geliyor bütün tuşlara sanki birisi basıyor ve bilgisayarı çökertmeye çalışıyor Genişletmek için tıkla... Sorununuzu anlayamadım. Tuşlara basılıyor mu gerçekten ses mi geliyor? Artı 0 Eksi
Erdem2468 dedi: Tam olarak öyle denilemezde sadece ses geliyor bütün tuşlara sanki birisi basıyor ve bilgisayarı çökertmeye çalışıyor Genişletmek için tıkla... Sorununuzu anlayamadım. Tuşlara basılıyor mu gerçekten ses mi geliyor?
KS KS Erdem2468 Centipat Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 10 1 Nisan 2020 #7 Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Sorununuzu anlayamadım. Tuşlara basılıyor mu gerçekten ses mi geliyor? Genişletmek için tıkla... Her ikiside aynı anda oluyor Artı 0 Eksi
Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Sorununuzu anlayamadım. Tuşlara basılıyor mu gerçekten ses mi geliyor? Genişletmek için tıkla... Her ikiside aynı anda oluyor
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 1 Nisan 2020 #8 Notepadi açıp birkaç satır yazdıktan sonra bekleyince bir şey yazıyor mu? Ses mi sadece? Ben kendimden şüphe etmeye başladım. Artı 0 Eksi
Notepadi açıp birkaç satır yazdıktan sonra bekleyince bir şey yazıyor mu? Ses mi sadece? Ben kendimden şüphe etmeye başladım.
KS KS Erdem2468 Centipat Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 10 1 Nisan 2020 #9 Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Notepadi açıp birkaç satır yazdıktan sonra bekleyince bir şey yazıyor mu? Ses mi sadece? Ben kendimden şüphe etmeye başladım. Genişletmek için tıkla... bazen oluyor bazende olmuyabiliyor örneğin saat 8e kadar oynuyorum sonra ses geliyor ve klavye tuşlarına birisi basıyor Artı 0 Eksi
Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Notepadi açıp birkaç satır yazdıktan sonra bekleyince bir şey yazıyor mu? Ses mi sadece? Ben kendimden şüphe etmeye başladım. Genişletmek için tıkla... bazen oluyor bazende olmuyabiliyor örneğin saat 8e kadar oynuyorum sonra ses geliyor ve klavye tuşlarına birisi basıyor
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 1 Nisan 2020 #10 Temiz kurulum yapın geçin. Virüs çıkmadı değil mi? Hem klavye tuşu sesi geliyor hem de klavye tuşuna basılıyorsa o siz olmayasınız? Ne olursa olsun, temiz kurulum yapın geçin. Artı 0 Eksi
Temiz kurulum yapın geçin. Virüs çıkmadı değil mi? Hem klavye tuşu sesi geliyor hem de klavye tuşuna basılıyorsa o siz olmayasınız? Ne olursa olsun, temiz kurulum yapın geçin.