Erdem2468 Centipat Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 10 1 Nisan 2020 #1 Arkadaşlar 4-5 haftadır PC'de bu sorunu görüyorum. PC'den ses geliyor ve klavye tuşları otomatik bir şeylere basıyor.
Arkadaşlar 4-5 haftadır PC'de bu sorunu görüyorum. PC'den ses geliyor ve klavye tuşları otomatik bir şeylere basıyor.
KS KS Erdem2468 Centipat Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 10 1 Nisan 2020 #11 Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Temiz kurulum yapın geçin. Virüs çıkmadı değil mi? Hem klavye tuşu sesi geliyor hem de klavye tuşuna basılıyorsa o siz olmayasınız? Ne olursa olsun, temiz kurulum yapın geçin. Genişletmek için tıkla... Temiz kurulumda yaptım acaba synaptics pointing driverdan mı oluyor diye düşünmeye başladım Artı 0 Eksi
Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Temiz kurulum yapın geçin. Virüs çıkmadı değil mi? Hem klavye tuşu sesi geliyor hem de klavye tuşuna basılıyorsa o siz olmayasınız? Ne olursa olsun, temiz kurulum yapın geçin. Genişletmek için tıkla... Temiz kurulumda yaptım acaba synaptics pointing driverdan mı oluyor diye düşünmeye başladım
M mito1172 Kilopat Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 273 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2020 #12 Ses gelince klavyeyi sök anlarsın ondan mı değil mi? Artı 0 Eksi