Klavye Tuşları Tepki Vermiyor

Graiudus

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, oyun oynarken klavyemin D tuşu bazen tepki veriyor, bazen vermiyor. Sadece oyun oynarken değil normalde de yapıyor fakat fazla hissetmiyorum, klavyem mekanik nasıl tuş basımında bir problem yok.
Bunun üstüne caps lock tuşuna bastığımda klavyedeki caps lock tuşunun ışığı yanıyor fakat bilgisayarda caps lock aktif hale gelmiyor.
USB soketinini yerini değiştirdim klavyeyi temizledim, bir sonuca ulaşamadım yardımcı olabilecek varsa memnun olurum. Malum klavye fiyatları uçmuş :(

Benim de aynı problemim var CK108 klavyemde. Arasına toz veyahut kır vs. kaçınca olan bir durum. Güzelce tuşlarını çıkarıp klavye kasasini temizlediğim vakit düzeliyordu. Içini açıp ayda 1 temizlemenizi şiddetle öneririm. Büyük ihtimalle bundan kaynaklanıyordur. Yakın bir süre içerisinde temizlemediyseniz tuşlarını açıp kasayı güzelce temizleyin. Sorununuz büyük oranda çözülmüş olacaktır. Bir deneyin ve sonuçları bize yazın lütfen. Iyi sosyaller.

Merhaba, oyun oynarken klavyemin D tuşu bazen tepki veriyor, bazen vermiyor. Sadece oyun oynarken değil normalde de yapıyor fakat fazla hissetmiyorum, klavyem mekanik nasıl tuş basımında bir problem yok.
Bunun üstüne caps lock tuşuna bastığımda klavyedeki caps lock tuşunun ışığı yanıyor fakat bilgisayarda caps lock aktif hale gelmiyor.
USB soketinini yerini değiştirdim klavyeyi temizledim, bir sonuca ulaşamadım yardımcı olabilecek varsa memnun olurum. Malum klavye fiyatları uçmuş :(
Merhaba, imzanıza baktığımda Arctis 3 kullandığınızı görüyorum. SS Audio driver'ı bu tür sebeplere yol açabiliyor. Steelseries ile ilgili uygulamaları, driver'ları bilgisayarınızdan kaldırıp sorunun devam edip etmediğine bakın.

Klavyemi temizledim fakat sorun devam ediyor. Klavyem WOLFBLAZE PK-900. Şimdi steelseries programını silip deneyeceğim.
Merhaba, imzanıza baktığımda Arctis 3 kullandığınızı görüyorum. SS Audio driver'ı bu tür sebeplere yol açabiliyor. Steelseries ile ilgili uygulamaları, driver'ları bilgisayarınızdan kaldırıp sorunun devam edip etmediğine bakın.
Sildim tüm steelseries programlarını sorun devam ediyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı