Klavye tuşlarım çalışmıyor

alpeeer

Decapat
Daha fazla  
Klavyemdeki çoğu tuş çalışmıyor örneğin a tuşuna basıyorum asdf gibi yazılar yazıyor otomatikman Z tuşuna basıyorum, numlocku açıp kapatıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Bu durumda ters giden birşeyler var. Klavyenizi bilgisayardan ayırıp 48 saat boyunca petekte bekletmekten başka çözüm yok gibi.
Şey klavye çalışıyordu 2 saat önce filen ama gene a tuşuna basınca djapod yazıyordu sonra bi anda gitti klavye hiç bir türlü çalışmadı dolabıma koydum şimdi aklıma geldi deniyim dedim şuan çalışıyor

Pirhana ürünlerinin tek vuruşluk canı var bende faresini kullanmıştım zamanında onlara temizlik falan gelmez hocam geçmiş olsun yenisini alacaksınız.
Bende faresi vardı 2 yıl küsür kullandım
Klavyeniz bozuldu galiba. Bütçenizi belirtip başka bir konu açarsanız çevre birimlerinden anlayan hocalarımız yardımcı olacaktır.
Tamam teşekkürler genede ben bi klavyeyi bu gecelik dışarda bekletiyim genede belki düzelir :)

Şimdi fark ettim; klavyelerimiz aynı, daha doğrusu aynıydı. Ben de üzerine kahve döktükten sonra aynı klavyeyle aynı sorunu yaşamıştım. Fakat sorun şurada; tek sorun bu değildi. Kahve dökmeden önce bile 1 saat düzgün çalışıyordu, 1 saat hatalı çalışıyordu. Hatalıdan kastım şu: Bir tuşu kullanmak için 5000 kere basmam gerekiyordu. Bugünden sonra pek Piranha alacağımı düşünmüyorum.
Not: Ben de A-101'den almıştım.
Şu anki durumum ise bu;

Yarın büyük ihtimalle o sorun da kalmaz diye düşünüyorum.
İnşallah dostum
Şimdi fark ettim; klavyelerimiz aynı, daha doğrusu aynıydı. Ben de üzerine kahve döktükten sonra aynı klavyeyle aynı sorunu yaşamıştım. Fakat sorun şurada; tek sorun bu değildi. Kahve dökmeden önce bile 1 saat düzgün çalışıyordu, 1 saat hatalı çalışıyordu. Hatalıdan kastım şu: Bir tuşu kullanmak için 5000 kere basmam gerekiyordu. Bugünden sonra pek Piranha alacağımı düşünmüyorum.
Not: Ben de A-101'den almıştım.
Şu anki durumum ise bu;
Piranhanın malları ucuz olduğu için kullanıyordum. yani 200 300 tllik klavye benim için biraz gereksiz

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı