Bu durumda ters giden birşeyler var. Klavyenizi bilgisayardan ayırıp 48 saat boyunca petekte bekletmekten başka çözüm yok gibi.Klavyenin tuşlarını petek önünde beklettim sonrasda havluyla kuruladım sonra isede saç kurutma makinesiyle kuruttum
Şey klavye çalışıyordu 2 saat önce filen ama gene a tuşuna basınca djapod yazıyordu sonra bi anda gitti klavye hiç bir türlü çalışmadı dolabıma koydum şimdi aklıma geldi deniyim dedim şuan çalışıyorBu durumda ters giden birşeyler var. Klavyenizi bilgisayardan ayırıp 48 saat boyunca petekte bekletmekten başka çözüm yok gibi.
Bende faresi vardı 2 yıl küsür kullandımPirhana ürünlerinin tek vuruşluk canı var bende faresini kullanmıştım zamanında onlara temizlik falan gelmez hocam geçmiş olsun yenisini alacaksınız.
Tamam teşekkürler genede ben bi klavyeyi bu gecelik dışarda bekletiyim genede belki düzelirKlavyeniz bozuldu galiba. Bütçenizi belirtip başka bir konu açarsanız çevre birimlerinden anlayan hocalarımız yardımcı olacaktır.
Adınıza sevindimŞey klavye çalışıyordu 2 saat önce filen ama gene a tuşuna basınca djapod yazıyordu sonra bi anda gitti klavye hiç bir türlü çalışmadı dolabıma koydum şimdi aklıma geldi deniyim dedim şuan çalışıyor
Şuan yarısı çalışıyor klavyenin fakat ana kullandığım harfler hala saçmalıyor f capslocku açıyor örneğinAdınıza sevindim![]()
Ama hep tuşlara bastığım zaman yanındaki harfle birlikte çalışıyor örneğin W tuşuna basınca we yazıyorAdınıza sevindim![]()
Yarın büyük ihtimalle o sorun da kalmaz diye düşünüyorum.Şuan yarısı çalışıyor klavyenin fakat ana kullandığım harfler hala saçmalıyor f capslocku açıyor örneğin
Ama hep tuşlara bastığım zaman yanındaki harfle birlikte çalışıyor örneğin W tuşuna basınca we yazıyor
İnşallah dostumYarın büyük ihtimalle o sorun da kalmaz diye düşünüyorum.
Piranhanın malları ucuz olduğu için kullanıyordum. yani 200 300 tllik klavye benim için biraz gereksizŞimdi fark ettim; klavyelerimiz aynı, daha doğrusu aynıydı. Ben de üzerine kahve döktükten sonra aynı klavyeyle aynı sorunu yaşamıştım. Fakat sorun şurada; tek sorun bu değildi. Kahve dökmeden önce bile 1 saat düzgün çalışıyordu, 1 saat hatalı çalışıyordu. Hatalıdan kastım şu: Bir tuşu kullanmak için 5000 kere basmam gerekiyordu. Bugünden sonra pek Piranha alacağımı düşünmüyorum.
Not: Ben de A-101'den almıştım.
Şu anki durumum ise bu;
Rehber: Bilgisayarı telefondan kontrol etme
Selamlar, klavyem bozulduğu için benim de şu an kullandığım bir uygulamayı sizinle paylaşmak istedim. 1- Öncelikle aşağıdaki siteden Remote Mouse uygulamasını bilgisayarınıza kurun. https://www.remotemouse.net 2- Daha sonra uygulamamızı telefonumuza kurmamız gerek. 3- Uygulamaları kurduk...www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.