Sayende yukarıdaki rehberden fonksiyon tuşları için "FN" tuşuna basmaktan kurtuldum. Sesi direk tek tuşa açma/kapama gibi işlemler yapabiliyorum.
------------------------------------------------------------------------------------------
Senin soruna gelecek olursak eğer. Yukarıdaki SharpKeys bunu yapabiliyorsa o tuşlara da bir şekilde fonksiyon atamak mümkün olabilir.
Logitech'in SetPoint programı var bende. Klavyenin fonksiyon tuşları için. Bunun gibi programlar sadece kendi programlanabilir tuşlarını yönetiyor.
SharpKey anladığım kadarıyla bu işi kayıt defterine girdi oluşturarak yapıyor. Programsız kayıt defterinden uğraşılarak yapılabiliyordur belki.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Üstteki tuşları görmedi demişsin. Bende de Type Key kısmından eklerken F10'u görmedi mesela. Her tuş için 00_44 şeklinde bir kod var orada. Ben o şekilde listeden bakıp buldum.
Bir de orada uygulama olarak "Bilgisarım" ı açma vardı. Bunun yerine başka bir uygulama açtırılabilir diye düşünüyorum.
Merak ettim ben de araştıracağım. Bir şey bulursam yazarım.
Üstteki "P" nin fonksiyonu ne bu arada? Ne işe yarıyor o tuş?