Klavye tuşlarından bazıları basmıyor

Bütçe
0 TL

Attraman

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar öncelikle klavyedeki bazı tuşlar basmıyor, bu nedenle eksik bir biçimde yazmak zorunda kalacagım.

Yaklaşık 1 hafta önce annem klavyeme su döktu ama ben hemen çıkarıp temizledim kuruttum.
Alt ve Alt GR tuşları çalışmıyor ve o harfinin sagındaki 3 harf çalışmıyor, ayrıca numpad'deki artı tuşu da çalışmıyor.

Klavyeyi sökup kontrol ettim, tum tuşların temizliginden ve su kalmadıgından emin oldum. Bunun bir çözümü var mıdır?

Bu arada scroll lock tuşunu Alt'a atadım ve sag kontrol'u P tuşuna adadım. Alt GR'yi de şu ismini bilmedigim sayfa şekilli tuşa adadım (çunku çalışmıyor).

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar öncelikle klavyedeki bazı tuşlar basmıyor, bu nedenle eksik bir biçimde yazmak zorunda kalacagım.

Yaklaşık 1 hafta önce annem klavyeme su döktu ama ben hemen çıkarıp temizledim kuruttum.
Alt ve alt gr tuşları çalışmıyor ve o harfinin sagındaki 3 harf çalışmıyor, ayrıca Numpad'deki artı tuşu da çalışmıyor.

Klavyeyi sökup kontrol ettim, tum tuşların temizliginden ve su kalmadıgından emin oldum. Bunun bir çözümü var mıdır?

Bu arada scroll lock tuşunu Alt'a atadım ve sag Kontrol'u p tuşuna adadım. Alt Gr'yi de şu ismini bilmedigim sayfa şekilli tuşa adadım (çunku çalışmıyor).

Güzelce temizledikten sonra da çalışmıyorsa garantiye göndermek dışında bir şey gözükmüyor gib :(. Tabi garanti kabul ederse.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı