Klavye tuşu az dokununca bile basıyor

• Konuyu başlatan ReyuM
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 914
Klavyemde ki "a" tuşuna azıcık baskı uyguladığımda kendi kendine basıyor. Mesela oyun oynarken falan çok sıkıntı olmuyor ama bazı yerlerde sıkıntı yaratabiliyor. Yazma işlemlerinde fazla sıkıntı olmuyor, basılı falan kalmıyor. Benim bunu düzeltme gibi bir imkanım var mı? Yakın zamanda bir masaüstü bilgisayar toplanacak gibi ama biraz rahatsız ediyor. Bu durumu çözebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Klavyemde ki "a" tuşuna azıcık baskı uyguladığımda kendi kendine basıyor. Mesela oyun oynarken falan çok sıkıntı olmuyor ama bazı yerlerde sıkıntı yaratabiliyor. Yazma işlemlerinde fazla sıkıntı olmuyor, basılı falan kalmıyor. Benim bunu düzeltme gibi bir imkanım var mı? Yakın zamanda bir masaüstü bilgisayar toplanacak gibi ama biraz rahatsız ediyor. Bu durumu çözebilir miyim?
Bazı klavyelerin tuşları çıkartılıp takılabiliyor. Sizin klavyede öyleyse deneyebilirsiniz. Daha da yenisini almaktan başka çözüm düşünemedim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı