milkyway Picopat Katılım 8 Aralık 2021 Mesajlar 277 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2021 #31 370335 dedi: Şimdi şöyle, ben bundan 1 hafta önce klavye tuşuna bastırmıştım. Klavyeye zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... Her şeye bastırmak zararlı bence sadece klavye olsa iyi öyle düşün nazik olacaksın biraz.
370335 dedi: Şimdi şöyle, ben bundan 1 hafta önce klavye tuşuna bastırmıştım. Klavyeye zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... Her şeye bastırmak zararlı bence sadece klavye olsa iyi öyle düşün nazik olacaksın biraz.
3 370335 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 4.132 Makaleler 1 Çözümler 3 14 Aralık 2021 #32 milkyway dedi: Her şeye bastırmak zararlı bence sadece klavye olsa iyi öyle düşün nazik olacaksın biraz. Genişletmek için tıkla... 1 kere oldu hocam vallahi bunu dediniz daha da gerildim.
milkyway dedi: Her şeye bastırmak zararlı bence sadece klavye olsa iyi öyle düşün nazik olacaksın biraz. Genişletmek için tıkla... 1 kere oldu hocam vallahi bunu dediniz daha da gerildim.
milkyway Picopat Katılım 8 Aralık 2021 Mesajlar 277 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2021 #33 370335 dedi: 1 kere oldu hocam vallahi bunu dediniz daha da gerildim. Genişletmek için tıkla... Ben oyunda klavyeyi kıracağım nerdeyse sen bir kereden bir şey olmaz.
370335 dedi: 1 kere oldu hocam vallahi bunu dediniz daha da gerildim. Genişletmek için tıkla... Ben oyunda klavyeyi kıracağım nerdeyse sen bir kereden bir şey olmaz.
3 370335 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 4.132 Makaleler 1 Çözümler 3 14 Aralık 2021 #34 milkyway dedi: Ben oyunda klavyeyi kıracağım neredeyse sen bir kereden bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Sizin klavye mekanikmi hocam.
milkyway dedi: Ben oyunda klavyeyi kıracağım neredeyse sen bir kereden bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Sizin klavye mekanikmi hocam.
milkyway Picopat Katılım 8 Aralık 2021 Mesajlar 277 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2021 #35 370335 dedi: Sizin klavye mekanikmi hocam. Genişletmek için tıkla... Mebran benim ki. Yumuşak.
3 370335 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 4.132 Makaleler 1 Çözümler 3 14 Aralık 2021 #36 milkyway dedi: Mebran benimki. Yumuşak. Genişletmek için tıkla... Siz klavyeniza abanıyor musunuz hocam vurmak gibi. milkyway dedi: Mebran benimki. Yumuşak. Genişletmek için tıkla... Benlik bir sıkıntı var mıdır? @milkyway hocam bakar mısınız?
milkyway dedi: Mebran benimki. Yumuşak. Genişletmek için tıkla... Siz klavyeniza abanıyor musunuz hocam vurmak gibi. milkyway dedi: Mebran benimki. Yumuşak. Genişletmek için tıkla... Benlik bir sıkıntı var mıdır? @milkyway hocam bakar mısınız?
milkyway Picopat Katılım 8 Aralık 2021 Mesajlar 277 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2021 #37 370335 dedi: Siz klavyeniza abanıyor musunuz hocam vurmak gibi. Benlik bir sıkıntı var mıdır? Genişletmek için tıkla... Bazen oluyor oyunda kasıyor server o zaman çok klavyeye üzülüyorum. Bir şey olmaz o kadar sıkma canını. Relaks ol.
370335 dedi: Siz klavyeniza abanıyor musunuz hocam vurmak gibi. Benlik bir sıkıntı var mıdır? Genişletmek için tıkla... Bazen oluyor oyunda kasıyor server o zaman çok klavyeye üzülüyorum. Bir şey olmaz o kadar sıkma canını. Relaks ol.
Dursun Efe Picopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 180 Yer İZMİR Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2021 #38 Benimkine bir şey olmadı sizinkine hiç olmaz (laptop)
milkyway Picopat Katılım 8 Aralık 2021 Mesajlar 277 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2021 #39 370335 dedi: Siz klavyeniza abanıyor musunuz hocam vurmak gibi. Benlik bir sıkıntı var mıdır? @milkyway hocam bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... Abanmak mı nabtın sen o kadar da değil yani. Arada sertleşiyorum ben klavyeye.
370335 dedi: Siz klavyeniza abanıyor musunuz hocam vurmak gibi. Benlik bir sıkıntı var mıdır? @milkyway hocam bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... Abanmak mı nabtın sen o kadar da değil yani. Arada sertleşiyorum ben klavyeye.
3 370335 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 4.132 Makaleler 1 Çözümler 3 14 Aralık 2021 #40 milkyway dedi: Bazen oluyor oyunda kasıyor server o zaman çok klavyeye üzülüyorum. Bir şey olmaz o kadar sıkma canını. Relaks ol. Genişletmek için tıkla... Emin misiniz hocam. Dursun Efe dedi: Benimkine bir şey olmadı sizinkine hiç olmaz (laptop) Genişletmek için tıkla... Peki hocam. milkyway dedi: Her şeye bastırmak zararlı bence sadece klavye olsa iyi öyle düşün nazik olacaksın biraz. Genişletmek için tıkla... Problem olmaz diyorsunuz hocam değil mi?
milkyway dedi: Bazen oluyor oyunda kasıyor server o zaman çok klavyeye üzülüyorum. Bir şey olmaz o kadar sıkma canını. Relaks ol. Genişletmek için tıkla... Emin misiniz hocam. Dursun Efe dedi: Benimkine bir şey olmadı sizinkine hiç olmaz (laptop) Genişletmek için tıkla... Peki hocam. milkyway dedi: Her şeye bastırmak zararlı bence sadece klavye olsa iyi öyle düşün nazik olacaksın biraz. Genişletmek için tıkla... Problem olmaz diyorsunuz hocam değil mi?