Çözüldü Klavye USB aygıtı tanınmadı hatası ile çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SenSeI011

Decapat
Daha 3 günlük, bilemedin 5 günlük mekanik klavyem çalışıyordu, hiçbir sıkıntısı yoktu; kardeşim derse girecekti, 2 dakika sonra abi dedi, klavye çalışmıyor. SB'yi çıkarıp taktım mı USB aygıtı tanınmadı, bir sorunla karşılaştık vb. bir şeyler yazıyordu. Nasıl yaparım yardım edin? Az buz para ödemedim, 300 TL çöp olsun istemiyorum.

Çözüm
USB Portlarını yer değiştirip başka yere takın. Ayrıca aygıt yöneticisinden klavyeyi bulup sağ tık ile Güncelleştirmeleri denetleyin ve değilse güncelleyin.
USB Portlarını yer değiştirip başka yere takın. Ayrıca aygıt yöneticisinden klavyeyi bulup sağ tık ile Güncelleştirmeleri denetleyin ve değilse güncelleyin.

Deniyorum Fakat Olmuyor

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı