Herkese merhaba arkadaşlar,, telefonumdan maç izlerken fark ettim; saydam bir şekilde klavyem, saat ve pil gözüküyordu. Ekran görüntüsü alıp başka bir cihaza atınca gözükmüyor ama normal bir şey mi kapatabilir miyim bu özelliği?
Beyaz ekranda çok belli olmuyor ama biraz fark ediliyor gibi, ekranda bir görüntü açıkken ve simgeler silik bir şekilde net olarak gözükürken bu işlemi tekrarlayabilir misiniz? Ayrıca cihazınızın garantisi devam ediyor mu? Gerçekten hayalet ekran gibi bir sorunla karşılaştıysanız bir iPhone cihazında büyük talihsizlik olmuş fakat Apple'a bildirmeniz durumunda ivedilikle size ulaşırlar.
Bu arada yeni fark ettim görüntü yan olunca Home imleci de aşağıya geliyor, bende gelmesine rağmen orijinal konumunda yine gölgesi oluşuyor. Garantisi bitti.
Bu arada yeni fark ettim görüntü yan olunca Home imleci de aşağıya geliyor, bende gelmesine rağmen orijinal konumunda yine gölgesi oluşuyor. Garantisi bitti.
Yuh gibi kaba bir tabir kullanacağım ama gerçekten şaşırdım bu kadar pahalı olmasına hocam rahatsız ederse en kötü satarsınız benim allahtan garanti varmış da yoksa kafayı yerdim herhalde.