Klavyem ve faremde USB girişi var. Yalnız bilgisayarı açınca ikisi de çalışmıyor. Yeniden başlatınca düzeliyor. Tabii bu yeniden başlatma işlemini kasadan yapıyorum. Kasa zarar görme ihtimali var. Nasıl düzeltebilirim?
Yeni klavye mouse alabilirmisiniz? yada eskiden kullandığınız bir mouse?Klavyem ve faremde USB girişi var. Yalnız bilgisayarı açınca ikisi de çalışmıyor. Yeniden başlatınca düzeliyor. Tabii bu yeniden başlatma işlemini kasadan yapıyorum. Kasa zarar görme ihtimali var. Nasıl düzeltebilirim?
ok.Var onlar da USB girişli onlar da çalışmıyor.
Yok abi bu forum gerçekten umursamaz. Bir soru soruyorsun cevap veren yok. Bir daha da Technopat'la falan işim olmaz. Hadi eyvallah Allah.
PC açıldıktan sonra belli bir miktar süre geçince aktif olabiliyor bazenKlavyem ve faremde USB girişi var. Yalnız bilgisayarı açınca ikisi de çalışmıyor. Yeniden başlatınca düzeliyor. Tabii bu yeniden başlatma işlemini kasadan yapıyorum. Kasa zarar görme ihtimali var. Nasıl düzeltebilirim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.