Klavye ve fare çalışmıyor

furkankskn

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar arkadaşımın klayve ve fareyi çalışır şekilde aldım. Benim kasaya taktığımda çalışmadı. Sonra arkadaşıma geri verdiğimde onun da klavye ve faresinin çalışmadığını anladım. Sorunun kaynağı nedir? Yardımcı olacak arkadaş varsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kablosunda bir sıkıntı meydana gelmiş olabilir.
Ustam sanmıyorum normalde çalışan bir klavyeydi zaten. ama benim kasaya takınca hiç çalışmadı ışıkları yanıyordu ama çalışmıyordu yani ekranda hiç bir şey olmuyordu. sonra arkadaşa verdim onun da bana klavye ve mausun bozulduğunu söyledi ben bu olaydan sonra zaten benim kasayı bilgisayarcıya verdim o da anlık bir şey olmuş dedi. zorluyormuş daha doğrusu programla fln zar zor açtı. nasıl çözeceğiz bu durumu bilmiyorum can sıkıntısı

Ustam sanmıyorum normalde çalışan bir klavyeydi zaten. ama benim kasaya takınca hiç çalışmadı ışıkları yanıyordu ama çalışmıyordu yani ekranda hiç bir şey olmuyordu. sonra arkadaşa verdim onun da bana klavye ve mausun bozulduğunu söyledi ben bu olaydan sonra zaten benim kasayı bilgisayarcıya verdim o da anlık bir şey olmuş dedi. zorluyormuş daha doğrusu programla fln zar zor açtı. nasıl çözeceğiz bu durumu bilmiyorum can sıkıntısı
Klavye mous bilgisayara bağlı görünüyorsa bilemedim. Sizin bilgisayar klavye mousum ayarlarıyla oynayık herhalde ikisi birden bozulmuş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı