Klavye ve fareden virüs bulaşır mi?

Daha fazla  
Bir virüslü bilgisayara klavye ve fare takılırsa onlara da bulaşabilir mi? Klavyem ve farem ışıklı, farenin sürekli otomatik değişiyor. Klavye tek renk. 70 TL'ye marketten aldım ikisini, sorun olur mu? Klavye fare 70 TL olduğu için içinde depolama alanı yoktur diye dusundum.

Bir virüslü bilgisayara klavye ve fare takılırsa onlara da bulaşabilir mi? Klavyem ve farem ışıklı, farenin sürekli otomatik değişiyor. Klavye tek renk. 70 TL'ye marketten aldım ikisini, sorun olur mu? Klavye fare 70 TL olduğu için içinde depolama alanı yoktur diye dusundum.

İçinde bir Firmware var ise virüs bulaşabilir. Kulaklık içine virüs yazan gördüm.

Yanlış bilgi
Bulaşmaz, endişelenecek bir şey yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı