Bıçaklanınca ne yapılabilir?

Beni bıçaklayan kişi 18 yaşından küçük çıktı, birkaç gündür nezarethanede tutuluyor. Ailesi avukattan numaramı almış ve şikayetimi çekmemi istiyorlar. Benim merak ettiğim şey, ben bu kişilere cevap vermek, telefonlarını açmak zorunda mıyım? Tercihen tamamiyle görmezden gelmek istiyorum mesajları ve aramaları.

Çekme hocam. 18 yaşından küçükse yani çocuksa çocukluğunu bilsin.

Çekme. Bir insanın canına kastetmenin ne demek olduğunu öğrensin. Senin ailen ağlayacağına onun ailesi ağlasın.

Bir süreliğine çekmeyi düşünüyordum ancak bu fikrimden vazgeçtim, gittiği yere kadar götüreceğim.

Tamamdır, çok teşekkür ederim cevaplar için.

Bu arada özel değilse nasıl mesajlar atıyorlar size yazılış biçimi nasıl veya şikayeti geri çekeceksin gibi bir mesaj mı attılar?

Bir süreliğine çekmeyi düşünüyordum ancak bu fikrimden vazgeçtim, gittiği yere kadar götüreceğim.

Aynen öyle yap, hocam, sonuna kadar git.

Hocam, benim yaşadığım bir olayı anlatayım size. Ortaokuldayım, yıl 2018. Bir tane bacak kadar boyu olan biri, sırf top gelip topa hafifçe vurup boş bir yere gitmesini sağladım diye bu yakamı tuttu. Dediğim gibi bacak kadar boyu var. Ben o zamanlar 1,75 falanım, şimdi 1,83. Neyse sonra ben buna giriştim kendimi koruma içgüdüsüyle. Sonra hocalar gelip ayırdı. Sonra "sen görürsün" el hareketiyle tehdit etti beni. Tüm yıl boyunca beni görünce sanki gücü yetecek gibi kızgın kızgın baktı. Neyse sonra aynı liseye düştüm bununla. Yine her gördüğünde beni aynı sıfatla baktı bana. Yani kısaca bunlar 10-15 kişiden az gezmez. Gezse bile belindeki bıçağa güvenirler. Bıçağı olmasa bir halt yapamazlar. Bunların hepsi böyle hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu arada özel değilse nasıl mesajlar atıyorlar size yazılış biçimi nasıl veya şikayeti geri çekeceksin gibi bir mesaj mı attılar?

"Bir çay içelim." "Çocuk hasta, ilaçlarını alması lazım." "Elini vicdanına koy." tarzı mesajlar ya, şu ana kadar herhangi bir tehdit olmadı. Şimdilik sürekli şikayeti geri çekmem konusunda ricada bulunuyorlar, günde 10 kereye yakın arıyorlar ek olarak.

"Bir çay içelim." "Çocuk hasta, ilaçlarını alması lazım." "Elini vicdanına koy." tarzı mesajlar ya, şu ana kadar herhangi bir tehdit olmadı. Şimdilik sürekli şikayeti geri çekmem konusunda ricada bulunuyorlar, günde 10 kereye yakın arıyorlar ek olarak.
Valla hocam hiç hiç hiç takma ailesinin dediklerini mesajlarını falan, eğer aramaya devam ederlerse direk numarayı rehberinden engeli bas fazlası tacize girer.

Ve de hocam onların çocuğunu düşündüğü falan yok o çocuk o yaşta başkasına öyle şeyler yapıyorsa ailesine neler yapmaz, sırf uğraşmamak için öyle diyorlardır hiç takma hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı