İnceleme Klavye ve Kulaklık Temizleme Aparatı

Double-Click dedin de bende de Razer dA var Nasıl yapıyoruz?

İncelemeyi yapan arkadaşa da teşekkürler, faydalı bir ürüne benzedi, alınacaklar listeme ekledim.

Double-Click dedin de bende de Razer dA var Nasıl yapıyoruz?

İncelemeyi yapan arkadaşa da teşekkürler, faydalı bir ürüne benzedi, alınacaklar listeme ekledim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben bu videodan öğrenmiştim. Bazı farelerde board sökmene gerek kalmıyor ama bazılarında sökmen gerekiyor switch kapağını rahat kaldırabilmen için. Genelde garantisi dolmuş ve hem tecrübe etmekten hem de denemekten korkmayacağın bir fare üzerinde rahatlıkla denenebilir. En kötü ihtimalle yeni bir çift switch alıp eskilerini söküp yenilerini takabilirsin. Bİraz lehimden de anlamak gerek ama ve lehim teçhizatları gerek.

Lehim var ise hiç girmiyim o zaman Teşekkürler.
Switch tekrar bulup almam bir de onu takmam lazım sanırım. Switch'i nereden bulurum bilmem ama alır bir elektrikçiye ancak videoyu gösterip yaptırırım

Lehim var ise hiç girmiyim o zaman Teşekkürler.
Switch tekrar bulup almam bir de onu takmam lazım sanırım. Switch'i nereden bulurum bilmem ama alır bir elektrikçiye ancak videoyu gösterip yaptırırım
Bu paylaştığım videoda lehime gerek yok. İzlediysen göreceksin. Lehim artık en son aşama diyelim. Yani switch bu videodaki şekilde elinle düzeltmeye çalışınca iflah olmuyorsa o zaman değişilir. Çifti 50-100 lira arası çeşitli switch'ler var farklı markalara ait. O konuda seçenekler zengin yani.

Memnun musunuz hocam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…