Klavye ve mouse almak için uygun zaman mı?

• Konuyu başlatan mcf
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 656
Bütçe
250 TL

mcf

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler. Klavye veya mouse almayı düşünüyorum ancak piyasalarının gidişatı yukarı yönlü mü aşağı yönlü mü bilmiyorum. Fikri olan var mı? 250 TL falan harcayabilirim sadece. Almak için uygun zaman bulmam lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi günler. Klavye veya mouse almayı düşünüyorum ancak piyasalarının gidişatı yukarı yönlü mü aşağı yönlü mü bilmiyorum. Fikri olan var mı? 250 TL falan harcayabilirim sadece. Almak için uygun zaman bulmam lazım.
Önümüzde ki bayram da İtopya vesaire bayram indirimi yapabilir. Bunun haricinde her cuma İnceHesap'da indirimler mevcut. Eğer öneri mouse da istersen, mouse tutuş şeklin, tahmini el boyutun ve tam bütçeni verirsen sana daha sağlıklı önerilerde bulunabiliriz.

Yani önümüzde bayram olmasa al geç kurtul derdim ama bayramı bekle istersen İncehesap, İtopya, GameGaraj gibi yerlerde indirim olabilir.

Aldığın gün karlısın çünkü her hafta her gün sürekli zam yapılıyor.

Önümüzde ki bayram da İtopya vesaire bayram indirimi yapabilir. Bunun haricinde her cuma İncehesap'da indirimler mevcut. Eğer öneri mouse da istersen, mouse tutuş şeklin, tahmini el boyutun ve tam bütçeni verirsen sana daha sağlıklı önerilerde bulunabiliriz.

Öneri istemek için bir post açacağım, orada aradığım özellikleri yazarım. Teşekkürler.

Yani önümüzde bayram olmasa al geç kurtul derdim ama bayramı bekle istersen İncehesap, İtopya, GameGaraj gibi yerlerde indirim olabilir.
Düzenli takip etmiyorum ama genelde önce bindirim sonra indirim yapıyorlar algısı var bende, eğer kayda değer indirimler olabiliyor derseniz ben de bekleyeceğim bayramı. Siz denk geldiniz mi ?

Düzenli takip etmiyorum ama genelde önce bindirim sonra indirim yapıyorlar algısı var bende, eğer kayda değer indirimler olabiliyor derseniz ben de bekleyeceğim bayramı. Siz denk geldiniz mi?

Tabii ki güzel indirimler oluyor çok alışveriş yaptım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı