Klavye ve mouse çalışıyor fakat ekranda görüntü yok

bagerdv2

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar her zamanki gibi bilgisayardaydım. Bilgisayarı yeniden başlatmam gerekiyordu. Yeniden başlata bastım yeniden başlatılıyor yazısı geldi. Ekran kapandı aradan 3-4 dakika geçti ekran gelmedi ve ben de bilgisayarı Power'ın şalterinden kapattım ve geri açtım. Fakat geri açtığımda bir daha görüntü alamadım fakat mouse ve klavyenin ışıkları yanıyordu. Ben de RAM'i sök tak yaptım olmadı. RAM'in yerini değiştirdim olmadı. BIOS pilini çıkarıp 5 dk bekleyip taktım yine olmadı. Ekran kartını sök tak yaptım yine olmadı. Büyük ihtimal anakart arızalı ya da bilemiyorum. Arkadaşlar benim bu sorunu çözmem için ne yapmam gerekiyor?

Hocam neden power'in şalterinden kapattınız, bilgisayarı açtığınız tuşa basılı tutsaydınız kapanırdı zaten, muhtemelen bir şey şalteri tık diye kapattığıız için arıza verdi.

Umarım SSD yanmamıştır 2 ihtimal var ya PSU arızalandı ya da SSD.

PSU'yu başka bilgisayar a taktım görüntü geldi RAM'leri de başka PC'ye taktım çalıştı ekran kartı da aynı şekilde çalışıyor o yüzden tek bir şey kaldı anakart arızalı.

Geçmiş olsun hocam inşallah çok fazla masraf çıkmadan sorunu çözersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…