Lancelot61 Decapat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 3 2 Mart 2023 #1 RAM 8 SSD veya HDD modeli Adata Ekran kartı RX 5500 XT Anakart Gigabyte B450M S2H İşlemci Ryzen 5 1600 AF Bilgisayarin kasa ve monitor calisiyor ama fare ile klavye calismiyor. Portlari degistirdim yeniden baslattim ama duzelmiyor. Yardim edin.
Bilgisayarin kasa ve monitor calisiyor ama fare ile klavye calismiyor. Portlari degistirdim yeniden baslattim ama duzelmiyor. Yardim edin.
Revengest Hectopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 820 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2023 #2 Lancelot61 dedi: Bilgisayarin kasa ve monitor calisiyor ama fare ile klavye calismiyor. Portlari degistirdim yeniden baslattim ama duzelmiyor. Yardim edin. Genişletmek için tıkla... Yeni format mı attınız? Bu sorunu bende yaşadım 10dk falan bekledim driverını kurdu düzeldi. Artı 0 Eksi
Lancelot61 dedi: Bilgisayarin kasa ve monitor calisiyor ama fare ile klavye calismiyor. Portlari degistirdim yeniden baslattim ama duzelmiyor. Yardim edin. Genişletmek için tıkla... Yeni format mı attınız? Bu sorunu bende yaşadım 10dk falan bekledim driverını kurdu düzeldi.