A Agony1376 Hectopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 1.099 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #1 Atkadaşlar benim klavye kablosu üst üste duruyor mouse de aynı yığın gibi duruyor bu sorun olur mu? (klavye kablosu kumaş sarım mouse plastik)
Atkadaşlar benim klavye kablosu üst üste duruyor mouse de aynı yığın gibi duruyor bu sorun olur mu? (klavye kablosu kumaş sarım mouse plastik)
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.757 Makaleler 6 Çözümler 530 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 15 Ocak 2023 #2 Sorun olmaz hocam. Onlar izole edilmiş zaten. Artı 0 Eksi
TinyGamer Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 303 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #3 Kesecek bir bölgeye değmiyorsa bir de aşırı bükülmemişse bir şey olmaz. Artı 0 Eksi
rebatr Hectopat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 1.598 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #4 Agony1376 dedi: Atkadaşlar benim klavye kablosu üst üste duruyor mouse de aynı yığın gibi duruyor bu sorun olur mu? (klavye kablosu kumaş sarım mouse plastik) Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olmaz hocam rahat rahat kullanın. Artı 0 Eksi
Agony1376 dedi: Atkadaşlar benim klavye kablosu üst üste duruyor mouse de aynı yığın gibi duruyor bu sorun olur mu? (klavye kablosu kumaş sarım mouse plastik) Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olmaz hocam rahat rahat kullanın.
KS KS A Agony1376 Hectopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 1.099 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #5 turko35408 dedi: Sorun olmaz hocam. Onlar izole edilmiş zaten. Genişletmek için tıkla... TinyGamer dedi: Kesecek bir bölgeye değmiyorsa bir de aşırı bükülmemişse bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... rebatr dedi: Sıkıntı olmaz hocam rahat rahat kullanın. Genişletmek için tıkla... Çok sağ olun hocam çok fazla dönme yok kesecek yerde yok sanırım. Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: Sorun olmaz hocam. Onlar izole edilmiş zaten. Genişletmek için tıkla... TinyGamer dedi: Kesecek bir bölgeye değmiyorsa bir de aşırı bükülmemişse bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... rebatr dedi: Sıkıntı olmaz hocam rahat rahat kullanın. Genişletmek için tıkla... Çok sağ olun hocam çok fazla dönme yok kesecek yerde yok sanırım.