Üst düzey mouse, klavye, kulaklık önerisi

Bütçe
15000

Burhannnyavuz

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba üst düzey bir oyuncu bilgisayarı topladım ve şimdi çevre birimlerini alacağım genel olarak FPS oyunları oynuyorum toplam 15bin TL'ye kadar klavye, mouse ve kulaklık önerir misiniz?
Klavye: Rapid trigger + snap tap özelliği ve F1, F2 tuşlarının olması tercihim. (Wooting 60HE düşünüyordum ama biraz pahalı sanırım vergilerle birlikte)
Mouse: Kablosuz (ör. Olarak ASUS ROG harpe ace Aim Lab Edition) düşünmüştüm alınır mı?
Kulaklık: Kablosuz.
Önerilerinizi yukarıda belirttiğim koşullarda yapabilirseniz çok sevinirim. Piyasada çok fazla çeşit olduğundan dolayı karar vermekte zorlanıyorum. Ek olarak sizce marka mı tercih etmeliyim? Yoksa Wraith gibi e-spor markalarını mı tercih etmeliyim?

Arkadaşlar merhaba üst düzey bir oyuncu bilgisayarı topladım ve şimdi çevre birimlerini alacağım genel olarak FPS oyunları oynuyorum toplam 15bin TL'ye kadar klavye, mouse ve kulaklık önerir misiniz?
Klavye: Rapid trigger + snap tap özelliği ve F1, F2 tuşlarının olması tercihim. (wooting 60he düşünüyordum ama biraz pahalı sanırım vergilerle birlikte)
Mouse: Kablosuz (ör. Olarak ASUS ROG harpe ace Aim Lab Edition) düşünmüştüm alınır mı?
Kulaklık: Kablosuz.
Önerilerinizi yukarıda belirttiğim koşullarda yapabilirseniz çok sevinirim. Piyasada çok fazla çeşit olduğundan dolayı karar vermekte zorlanıyorum. Ek olarak sizce marka mı tercih etmeliyim? Yoksa Wraith gibi e-spor markalarını mı tercih etmeliyim?

Wraith W75
Bu klavyeyi kendim 1.5 2 aydır kullanıyorum ve sesi olsun rapid trigger özelliği olsun DKS MT TGL özelliklerini de çok beğendim - switchleri cıkarılabilir switch .
1732974155868.png

Mouse olarak en üstte Razer Viper V3 Pro var

Bu mouseye açıklama koymak bile istemiyorum dünyanın en iyi mousesi abartısız
öyle eğri büğrü mouselere boşu boşuna 4k falan vermeye gerek yok almışken iyisini al

Kulaklık önerim yok

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı