Klavye ve mouse takılı kalıyor

Yağız Dikmen

Kilopat
Katılım
24 Mart 2017
Mesajlar
352
Çözümler
2
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Selamlar. Yeni sistemimi iki gün önce kurdum. Gerekli sürücüleri, yazılımları yükledikten sonra testlerimi yaptım ve sistemimi kullanmaya başladım. Yalnız oyun oynarken, internet'te video izlerken vb. gibi aklınıza gelebilecek günlük işleri yaparken sistem bir anda klavye ve fareyi unutuyor, çalışmıyor, son yaptığım işlem takılı kalıyor. İlk başta reset atarak işlemi hallettim ancak sorun yinelemekte. Online oyunlar esnasında da yapmaya başladığı için sinirimi bozuyor.
- Farklı portlara takıp denedim düzelmedi,
- Sistem üzerinden aygıtı unutup yeniden yükledim düzelmedi,
Bu takılma esnasında başka bir mouse veya klavye taktığım zaman yeni taktığım aygıt çalışıyor ancak klavye ve mouse takılmaya devam ediyor. Takılma gerçekleştikten birkaç saniye sonra Windows "aygıt yüklenemedi" uyarısı veriyor ve reset atmadan da geçmiyor.
Problemimi nasıl düzeltebilirim, klavye ve mouse bozuk, yazılımsal bir sorun mu var? Cevaplarınızı bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı