Finn Mcmissile Hectopat Katılım 3 Kasım 2021 Mesajlar 1.260 Makaleler 1 Çözümler 3 19 Temmuz 2023 #1 Çok şey denedim ama olmuyor.
Jeaxyqx Centipat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5600x B550M DS3H RX 6700 2x16 4000Mhz RAM 600w 80 bronze Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #11 Finn Mcmissile dedi: Oynadım düzeltmeye çalışırken. Yok hocam Türkçe Q baktım ona. Yok hocam Türkçe Q baktım ona. XPG Summoner. Genişletmek için tıkla... Klavyeye sıvı döküldü mü veya zarar aldı mı? Artı 0 Eksi
Finn Mcmissile dedi: Oynadım düzeltmeye çalışırken. Yok hocam Türkçe Q baktım ona. Yok hocam Türkçe Q baktım ona. XPG Summoner. Genişletmek için tıkla... Klavyeye sıvı döküldü mü veya zarar aldı mı?
KS KS Finn Mcmissile Hectopat Katılım 3 Kasım 2021 Mesajlar 1.260 Makaleler 1 Çözümler 3 19 Temmuz 2023 #12 Batu09 dedi: fn+f11 ile de çözülebilir. Genişletmek için tıkla... Düzelmedi hocam. Jeaxyqx dedi: Klavyeye sıvı döküldü mü veya zarar aldı mı? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam herhangi bir zarar gelmedi. Artı 0 Eksi
Batu09 dedi: fn+f11 ile de çözülebilir. Genişletmek için tıkla... Düzelmedi hocam. Jeaxyqx dedi: Klavyeye sıvı döküldü mü veya zarar aldı mı? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam herhangi bir zarar gelmedi.
Jeaxyqx Centipat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5600x B550M DS3H RX 6700 2x16 4000Mhz RAM 600w 80 bronze Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #13 Finn Mcmissile dedi: Düzelmedi hocam. Hayır hocam herhangi bir zarar gelmedi. Genişletmek için tıkla... Hocam ya ayarlardan bir şeyleri değiştirdiniz ya da klavyenin içindeki devrelerde sorun var garantisi varsa götürün derim. Artı 0 Eksi
Finn Mcmissile dedi: Düzelmedi hocam. Hayır hocam herhangi bir zarar gelmedi. Genişletmek için tıkla... Hocam ya ayarlardan bir şeyleri değiştirdiniz ya da klavyenin içindeki devrelerde sorun var garantisi varsa götürün derim.
KS KS Finn Mcmissile Hectopat Katılım 3 Kasım 2021 Mesajlar 1.260 Makaleler 1 Çözümler 3 19 Temmuz 2023 #14 Değerli hocalarım hepinize çok teşekkür ederim sorunu çözdüm. Fn+esc tuşlarına aynı anda bir süre boyunca basılı tuttum. Düzeldi. İyi akşamlar. Artı -1 Eksi
Değerli hocalarım hepinize çok teşekkür ederim sorunu çözdüm. Fn+esc tuşlarına aynı anda bir süre boyunca basılı tuttum. Düzeldi. İyi akşamlar.
Jeaxyqx Centipat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5600x B550M DS3H RX 6700 2x16 4000Mhz RAM 600w 80 bronze Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #15 Finn Mcmissile dedi: Değerli hocalarım hepinize çok teşekkür ederim sorunu çözdüm. FN+ESC tuşlarına aynı anda bir süre boyunca basılı tuttum. Düzeldi. İyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... Düzelmesine sevindim iyi akşamlar. Artı 0 Eksi
Finn Mcmissile dedi: Değerli hocalarım hepinize çok teşekkür ederim sorunu çözdüm. FN+ESC tuşlarına aynı anda bir süre boyunca basılı tuttum. Düzeldi. İyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... Düzelmesine sevindim iyi akşamlar.
Metro1234 Decipat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 1.270 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Hp g6 ProBook Samsung Galaxy J7 Prime Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #16 Emin değilim biraz salıyom ama bilgisayarın klavyeni yanlış algılıyor olabilir mi ? Finn Mcmissile dedi: Değerli hocalarım hepinize çok teşekkür ederim sorunu çözdüm. Fn+esc tuşlarına aynı anda bir süre boyunca basılı tuttum. Düzeldi. İyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... Metro1234 dedi: Emin değilim biraz salıyom ama bilgisayarın klavyeni yanlış algılıyor olabilir mi ? Genişletmek için tıkla... Harbi Salıyomuşum Son düzenleme: 19 Temmuz 2023 Artı -1 Eksi
Emin değilim biraz salıyom ama bilgisayarın klavyeni yanlış algılıyor olabilir mi ? Finn Mcmissile dedi: Değerli hocalarım hepinize çok teşekkür ederim sorunu çözdüm. Fn+esc tuşlarına aynı anda bir süre boyunca basılı tuttum. Düzeldi. İyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... Metro1234 dedi: Emin değilim biraz salıyom ama bilgisayarın klavyeni yanlış algılıyor olabilir mi ? Genişletmek için tıkla... Harbi Salıyomuşum