Klavye YouTube'da geç algılıyor

tarikss

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar YouTube'de klavye geç algılıyor. Mesela videoyu duraklatmak için boşluğa bastığımda bir iki saniye geç durduruyor veya arama yaptığımda geç yazıyor ama bu sorun sadece YouTube'de oluyor nasıl çözebilirim?

Arkadaşlar YouTube'da klavye geç algılıyor. Mesela videoyu duraklatmak için boşluğa bastığımda bir iki saniye geç durduruyor veya arama yaptığımda geç yazıyor ama bu sorun sadece YouTube'da oluyor nasıl çözebilirim?

Kullandığın tarayıcı nedir? Başka bir tarayıcıda da oluyor mu?

Kaspersky'nin ağ ayarlarında bir seçenek de bu soruna sebep oluyor. Kapatmak güvenlik açısından mantıklı mı bilmiyorum ama ben kapalı kullanıyorum.

Ağ ayarlarında, trafik işleme kısmında "web sayfalarıyla etkileşim için web trafiğine komut yerleştir" ayarı.

Kaspersky'nin ağ ayarlarında bir seçenek de bu soruna sebep oluyor. Kapatmak güvenlik açısından mantıklı mı bilmiyorum ama ben kapalı kullanıyorum.

Ağ ayarlarında, trafik işleme kısmında "web sayfalarıyla etkileşim için web trafiğine komut yerleştir" ayarı.
Evet, bazı kaynaklarda da bunu gördüm muhtemelen ben de böyle yapacağım ama güvenlik açısından ne kadar iyi olur bilemiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı