Sorun başlıkta belli çok garip. Demin Valorant giriyordum şifre girerken dört tuşuna basınca JNVW6K36 şöyle yazıyor. Google'da falan da denedim aynı. Daha yeni oldu olay.
Garanti varsa gönder lehimlerden biri soğuk lehime düşmüş PCB arızalanmış arızalanmış.
Ya hocam daha 1 hafta önce aldım SteelSeries Apex 3 TKL bu kadar çabuk bozulamaz be bu klavye steelseriestır falan dedim aldım olana bak. Başka bir çözümü yok mudur?
Hocam 1 hafta dedimde ayın 27'sinde almıştım tam 10 dört gün geçmiş iade falan olmuyor mu tam da ondördüncü güne denk gelmiş nasıl bir şanstır bu deliereceğim ya.
Tamam sen yarın yine de gönder arızalı üründen talep oluşturursun umarım ürünü Amazon'dan almışsındır.
Eki Görüntüle 2572156
Bir de düz ekranda dörte basınca böyle oluyor bir tuş atamasında mı bir sorun falan olmuş ne bu?
Tuş ataması ile alakası yok matris devresi sorunu. Cihazın %95 donanım arızası mevcut. Başka USB portunda dener misin?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.