Çözüldü Klavyede bulunan takılma sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

UğurM

Decapat
Daha fazla  
Tekrar merhaba hocam normalde farklı konu açacaktım ama USB ile alakalı olduğu için buraya yazıyorum. Bugünden beri klavye tekliyor hızlı yazan birisiyim ve klavye sanki bozukmuş gibi PC de takılıyor ilk başta bozuk zannettim ama telefonuma OTG ile bağladığımda sorunsuz çalışıyor. Güvenli modda başlatınca da aynı buraya yazmamın sebebide bu mavi ekran hatasındaki sorundan ötürü. Başka ne yapabilirim acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
2 yıl sonra güncelleme atasım geldi. Sorun 3'lü priz kullanmamdan ötürü imiş. Bilgisayarınız monitörünüz hoparlorunuz aynı 3'lü fişe takılı ise bunları kontrol edin. Dandik 3'lü priz kullanmayın ve çoğaltıcı prizlerin hepsine fiş takıp yüksek akım çektirtmeyin.
Aygıt Yöneticisi'nde bulunan klavyeleri kaldırıp tekrar başlatın. Duruma göre yazarsınız.

Windows + R yapın. Gelen ekrana CMD yazıp yönetici olarak çalıştırın. Daha sonra sfc / scannow yazın. Denetim bitince tekrar başlatıp deneyin.

Farklı USB ile de deneyin.

Farklı USB ile de deneyin.
Çok garip yahu, telefona bağlayınca sorunsuz fakat ne hikmetse bilgisayarda hiçbir portta stabil çalışmıyor. Sanırım PSU kaynaklı USB portlarıyla ilgili olabilir yazılımsal da olabilir. Voltaj yetmiyor desem hiç çalışmaz kırıp atacağım en sonunda

Disk için test yapabilirsiniz. HD Tune ve Sentinel kullanabilirsiniz. HD Tune ile Quick Scan kapalı olsun.

2 yıl sonra güncelleme atasım geldi. Sorun 3'lü priz kullanmamdan ötürü imiş. Bilgisayarınız monitörünüz hoparlorunuz aynı 3'lü fişe takılı ise bunları kontrol edin. Dandik 3'lü priz kullanmayın ve çoğaltıcı prizlerin hepsine fiş takıp yüksek akım çektirtmeyin.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…