Klavyede C ve 3 tuşu çalışmıyor

omryldz00

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
"ANAKART" : MSI A320M PRO VD/S
"İŞLEMCİ" : AMD Ryzen 5 4500
"EKRAN KARTI" : MSI GEFORCE RTX 3050 6G
"RAM" : 2X8 GB GSKİLL RIPJAWSV 3200 MHz DDR4 CL16
"SSD" : HYPERX FURY 3D 120 GB
"HARDDİSK" : TOSHİBA MQ01ABD100
Selamlar Technopat sakinleri başlıkta da gördüğünüz gibi klavyemde "C ve 3" tuşu bazen basıyor bazen üzerine basılı tutup ya da arka arkaya sertçe basınca çalışıyor öbür tuşlarda hiçbir sıkıntı yok gayet güzel çalışıyorlar. Klavyeyi aldığımdan beri tuş yüzeylerinin aşınması dışında hiçbir sıkıntı yok son 1-2 haftadır bu bahsettiğim sorun ortaya çıktı int birkaç tane çözüm buldum denedim ama pek sonuç alamadım bilen varsa bunun kalıcı çözümü nedir? (klavye mekanik hislidir ve switchli değildir )

Not: Klavyeyi değiştirmek istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar Technopat sakinleri başlıkta da gördüğünüz gibi klavyemde "C ve 3" tuşu bazen basıyor bazen üzerine basılı tutup ya da arka arkaya sertçe basınca çalışıyor öbür tuşlarda hiçbir sıkıntı yok gayet güzel çalışıyorlar. Klavyeyi aldığımdan beri tuş yüzeylerinin aşınması dışında hiçbir sıkıntı yok son 1-2 haftadır bu bahsettiğim sorun ortaya çıktı int birkaç tane çözüm buldum denedim ama pek sonuç alamadım bilen varsa bunun kalıcı çözümü nedir? (klavye mekanik hislidir ve switchli değildir )

Not: Klavyeyi değiştirmek istemiyorum.

Pek bir çözüm yolu yok hocam klavyeyi temizleyin belki işe yarar.

Pek bir çözüm yolu yok hocam klavyeyi temizleyin belki işe yarar.

Temizledim ama yine aynı oldu kral dediğin gibi galiba yenisi bakacağız artık şöyle mekanik RGB Türkçe F/P önerin var mı peki kral?

Bütçe en fazla 1.5 boyutta standart numpetli modellerden.

Hocam bütçede tam boyut olarak sadece bu ürün var ama RGB değil.

Hocam bütçede tam boyut olarak sadece bu ürün var ama RGB değil.

Tamamdır sağ ol kral uğraştığın için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı