YasinAga Femtopat Katılım 5 Ocak 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #1 Işık modlarına bakarken FN + bir tuşa bastım ve klavyede sadece bazı tuşların ışığı yanıyor ve hiçbir tuş çalışmıyor. Tüm tuşlara basıp denesem de düzelmiyor klavyeyi sök tak yaptım düzelmedi. Başka bilgisayara taktım hala aynı klavye markası GTX. Dosya Ekleri IMG_4107.jpeg 81,1 KB · Görüntüleme: 42 Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ocak 2025
Işık modlarına bakarken FN + bir tuşa bastım ve klavyede sadece bazı tuşların ışığı yanıyor ve hiçbir tuş çalışmıyor. Tüm tuşlara basıp denesem de düzelmiyor klavyeyi sök tak yaptım düzelmedi. Başka bilgisayara taktım hala aynı klavye markası GTX.
kebabexe Decapat Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 292 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel i5 10. Nesil Nvidia GTX 1650 Kingston 8 GB RAM Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #2 FN + F12 basın düzelir
BeyazAslan Hectopat Katılım 26 Ekim 2021 Mesajlar 1.592 Çözümler 18 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #3 Soldaki CTRL ve ALT arasında kilit resmi var ya FN ile birlikte ona basın.
kebabexe Decapat Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 292 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel i5 10. Nesil Nvidia GTX 1650 Kingston 8 GB RAM Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #4 BeyazAslan dedi: Soldaki CTRL ve ALT arasında kilit resmi var ya FN ile birlikte ona basın. Genişletmek için tıkla... Hocam FN + Win basarsanız windows tuşunu etkisiz yapar yanlış bilgi vermeyelim
BeyazAslan dedi: Soldaki CTRL ve ALT arasında kilit resmi var ya FN ile birlikte ona basın. Genişletmek için tıkla... Hocam FN + Win basarsanız windows tuşunu etkisiz yapar yanlış bilgi vermeyelim
YasinAga Femtopat Katılım 5 Ocak 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #5 kebabexe dedi: FN + F12 basın düzelir Genişletmek için tıkla... Olmuyor hocam
YasinAga Femtopat Katılım 5 Ocak 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #6 Klavye hiç tepki vermiyor bilgisayar algılamıyor bile @BeyazAslan