Klavyede HyperX mi SteelSeries mi tercih edilmeli?

Bütçe
3500
3K ya geliyor 500 TL gümrük yazıyor. Bunun 3 k yı hakettiğini düşünmüyorum.

Gateron switchler 3K'yı hayli hayli hak eder. Asıl sizin bahsettikleriniz o paraya hak etmiyor. Üstüne Dye-sub teknolojili PBT keycapler var. Bu üründen iyisini bulmanız zor.

Sırf markası var diye ürün almayın. Epomaker TR'de olmasa da yurtdışında en iyi üreticilerden birisidir.

3250 TL'ye geliyor ve garantisi desen yok bir şey oldu diyelim ne yapacağım bir yerimemi montalacağım hadi diyelim kabul ettiler geri gönder yine gümrük ücreti ödetecekler yurt dışında mal alınmaz.

3250 TL'ye geliyor ve garantisi desen yok bir şey oldu diyelim ne yapacağım bir yerimemi montalacağım hadi diyelim kabul ettiler geri gönder yine gümrük ücreti ödetecekler yurt dışında mal alınmaz.

Garantisi var. Amazon tarafından sağlanıyor. Ayrıca üründeki switchler bozulduğu durumlarda istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz. Böyle bir şansınız da var. PCB de aynı şekilde.

Ayrıca gümrük vergisi falan ödeyeceğiniz yok.

Çok fazla şikayet gördüm Amazon yurt dışından gelen mallarda çok ilgilenmiyor.Akko klavyenin yorumlarına bakarkende gördüm Switch bozuk çıktı ne Amazon ne firma ilgileniyor diye.

Çok fazla şikayet gördüm Amazon yurt dışından gelen mallarda çok ilgilenmiyor.Akko klavyenin yorumlarına bakarkende gördüm Switch bozuk çıktı ne Amazon ne firma ilgileniyor diye.

Akko'nun tek avantajı switchlerinin sesi ve lube'da başarılı ses vermesidir. Siz bilirsiniz.

Hocam boşluk tuşunda mı yay sesi? Bende cherry mx brown switch aldım boşluk tuşunda yay sesi var. Ama kalanı güzel.

Hocam boşluk tuşunda mı yay sesi? Bende cherry mx brown switch aldım boşluk tuşunda yay sesi var. Ama kalanı güzel.

Boşluk tuşunda Red switch yok. Apex Pro TKL'nin:

Turuncu kaplı tuşlarında Omnipoint ayarlanabilir switchler varken kaplanmamış tuşlarda Red bulunuyor.

İfadeler: Mky
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…