G0KTÜRK Decapat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 31 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #1 Herkese merhaba, günaydın ilk önce " klavyede ] bu işaret olmuyor " bende. Ne yapmam lazım ALT+9+3 olması lazım ama maalesef olmuyor bende. Klavye Modeli ; Casper EX800 RGB
Herkese merhaba, günaydın ilk önce " klavyede ] bu işaret olmuyor " bende. Ne yapmam lazım ALT+9+3 olması lazım ama maalesef olmuyor bende. Klavye Modeli ; Casper EX800 RGB
KS KS G0KTÜRK Decapat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 31 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #11 @pwleredal Yaptım, hocam sonunda klavye switch çıkartıp temizledim şuan sorun yok kardeşim. Teşekkür ederim yardımın için. Artı 0 Eksi
@pwleredal Yaptım, hocam sonunda klavye switch çıkartıp temizledim şuan sorun yok kardeşim. Teşekkür ederim yardımın için.
pwleredal Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 3.069 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #12 G0KTÜRK dedi: @pwleredal Yaptım, hocam sonunda klavye switch çıkartıp temizledim şuan sorun yok kardeşim. Teşekkür ederim yardımın için. Genişletmek için tıkla... Ne demek hocam ben teşekkür ederim iyi forumlar. Artı 0 Eksi
G0KTÜRK dedi: @pwleredal Yaptım, hocam sonunda klavye switch çıkartıp temizledim şuan sorun yok kardeşim. Teşekkür ederim yardımın için. Genişletmek için tıkla... Ne demek hocam ben teşekkür ederim iyi forumlar.