Klavyede @ işareti yapılmıyor

aisik3516

Femtopat
Daha fazla  
SteelSeries Apex Pro TKL Wireless & Windows 10 kullanıyorum.

Kablolu & kablosuz fark etmeksizin @ işaretini yapamıyorum. Alt Gr+Q yaptığımda bazen oluyor sonra yeniden denediğimde olmuyor.
Bazen kendi kendine düzeliyor anlamış değilim. Ama genel olarak çalışmıyor.

Klavyeden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum çünkü önceki klavyemde de aynı sorunu yaşadım.
Windows üzerinde tüm diller & kombinasyonlar TR-Q olarak ayarlı.

Ekran klavyesi üzerinde de yaptığımda olmuyor. Klavye üzerinde fiziksel bir problem olduğunu düşünmüyorum. Hatta klavyeyi değişmeden önce bilgisayarı formatlamıştım formatladıktan sonra da aynı sorunu yaşadım.

Vallahi aklım almıyor :D bilgisi olan varsa sizlere zahmet bir yardımcı olunuz.

Sistemde trojan, virüs olduğunu düşünmüyorum dediğim gibi formattan sonra da anlık olarak çalışmadı. Acaba BIOS veya başka bir şey olabilir mi diye düşünüyorum.

---
Ek:
Sorunu buldum ancak tam olarak çözüme ulaşamadım.

SteelSeries GG uygulamasından kaynaklanıyormuş. Uygulamayı kapattığımda CTRL+alt+Q, Alt Gr + Q ile @ işaretini yapabiliyorum. Uygulama açık iken bunları nasıl yapabilirim? Veya daha açıklayıcı olarak tuş atamasını nasıl kaydedebilirim? Key bindings menüsü üzerinde macro editor vs var ama çok kullanmayı çözemedim.

Dosya Ekleri

• 1.PNG
    1.PNG
    290,3 KB · Görüntüleme: 49
  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    36,8 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleyen: Moderatör:
Uygulamayı hiç kullanmadım bilmiyorum ama silip yüklemeyi ya da hata ayıklama kısmı varsa orayı denemenizi tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı