Klavye resimde var nokta üst ok tuşu ile aynı yerde @ işareti ise alt gr ile yapılıyor alt gr tuşu sol ok tuşu ile aynı yerde bunları nasıl kullanacağım?
Sol ok tuşu siz normal basınca aktif olmuyor. FN ile beraber basmanız lazım.Klavye resimde var nokta üst ok tuşu ile aynı yerde @ işareti ise alt gr ile yapılıyor alt gr tuşu sol ok tuşu ile aynı yerde bunları nasıl kullanacağım?Eki Görüntüle 1810648
Sol ok tuşu siz normal basınca aktif olmuyor. FN ile beraber basmanız lazım.
Yani normal olarak basarsanız alt Gr'yi sayacak.
Klavye modeli nedir? Ayrıca ok tuşlarını dediğim gibi FN ile beraber kullanın.Hocam konuyu açmadan önce çok kez denedim olmadı. Ne hikmetse şimdi yapabiliyorum ama şimdidde ok tuşları çalışmıyor bunu nasıl ayarlayacağım tam anlamadım.
FN ile beraber denedim yine çalışmıyor.Klavye modeli nedir? Ayrıca ok tuşlarını dediğim gibi FN ile beraber kullanın.
Denerken başka bir tuşa basıyor musunuz FN dışında?FN ile beraber denedim yine çalışmıyor.
Klavye Ziyoulang T60.
Hayır.Denerken başka bir tuşa basıyor musunuz FN dışında?
Çok ilginç. İade edin bence.Konuyu açmadan önce üstteki tuşlar sayı olarak çalışıyordu şimdi F olarak çalışıyor.
Hayır.
Yaz yazarken sayılar çalışıyor ama ok tuşlarını çözemedim.Çok ilginç. İade edin bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.