Klavyede Tuşlar Başka Görev Görüyor

Emrcnblx

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba normalde oyunları hızlıca aşağı almak için alt tab kullanırım ama alt tab yapınca veya oyundan çıkınca a-d-enter-1 gibi tuşlar başka görev görüyor. Bende PC'yi kilitliyip yeniden çıyorum ve düzeliyor. Size bir örnek vereyim dün GTA 5 oynuorum alt tab yaptım D'ye bastığımda başka masa üstüne attı beni. Enter'a bastım ekran okuyucuyu açtı, A'ya bastım işlem merkezini açtı. Sorun klavyede mi yoksa Windows'ta mı ? Hala çözemedim iyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle merhaba normalde oyunları hızlıca aşağı almak için alt tab kullanırım ama alt tab yapınca veya oyundan çıkınca a-d-enter-1 gibi tuşlar başka görev görüyor. Bende PC'yi kilitliyip yeniden çıyorum ve düzeliyor. Size bir örnek vereyim dün GTA 5 oynuorum alt tab yaptım D'ye bastığımda başka masa üstüne attı beni. Enter'a bastım ekran okuyucuyu açtı, A'ya bastım işlem merkezini açtı. Sorun klavyede mi yoksa Windows'ta mı ? Hala çözemedim iyi günler.
Selamlar,

İndirdiğiniz bir program kısa yoları değiştirmiş olabilir. Yüklemiş olduğunuz programları kontrol edin. Sistem boştayken aynı tuşlara bastığınızda da aynı şeyi yapıyorsa hangi programın bunu yaptığını bulmak için görev yöneticisinden başlangıç sekmesine tıklayın ve bilmediğiniz gereksiz olanları kapatın. Pc yeniden başlatın ve tekrar deneyin.

Kolay Gelsin..

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı