Ben de bunu söyleyecektim fakat konu başlığını tam anlayamadım.Anti-Ghosting yoktur klavyede.
Nasil yaniAnti-Ghosting yoktur klavyede.
Anti-Ghosting yoktur klavyede.
Hayir bak tam olarak şöyle oyunda yururken w tusuna basili tutuyorum sonra kosmak icin shifte basiyorum shiftten elimi cekince w ye basili tutuyor olmama ragmen algilamiyor ve tekrar w ye basmam gerekiyorBirlikte çalışmıyor derken aynı anda 4-5 tuşa basınca bir kaçını algılamıyor mu?
Denedim olmadiFN + Q yapıp deneyebilir misiniz?
Yetkililer başlığı degistirmis sorunum tam olarak şu , Herhangi bir tuşa basılı tutuyorum ardından o tuşa basılı tutarken başka bir tuşa basılı tutuyorum ikinci bastığım tuşu bırakınca ilk basmaya başladigim tuş algilanmiyor.Ben de bunu söyleyecektim fakat konu başlığını tam anlayamadım.
Klavyende Anti-ghosting yok. Aynı anda bastığın için tuşları algılamıyor. Klavye markan nedir?Nasil yani
Hayir bak tam olarak şöyle oyunda yururken w tusuna basili tutuyorum sonra kosmak icin shifte basiyorum shiftten elimi cekince w ye basili tutuyor olmama ragmen algilamiyor ve tekrar w ye basmam gerekiyor
Denedim olmadi
Yetkililer başlığı degistirmis sorunum tam olarak şu , Herhangi bir tuşa basılı tutuyorum ardından o tuşa basılı tutarken başka bir tuşa basılı tutuyorum ikinci bastığım tuşu bırakınca ilk basmaya başladigim tuş algilanmiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.