Klavyede Windows tuşum sıkıntılı, oyunlarda W-A-S-D yapınca sanki Windows tuşu ile birleştirip basmışım gibi Alt Tab'a atıyor. Windows+D, A, W, S gibi kısayolları nasıl kapatabilirim?
Klavyede Windows tuşum sıkıntılı, oyunlarda W-a-s-D yapınca sanki Windows tuşu ile birleştirip basmışım gibi Alt Tab'a atıyor. Windows+D, A, W, s gibi kısayolları nasıl kapatabilirim?
F12 tuşunuzda "G" ibaresi ya da benzeri bir şey varsa FN+F12 tuşu direkt kitliyor Windows tuşunu. Klavyenizin kitapcığı ya da inceleme videosu varsa bakın.
F12 tuşunuzda "G" ibaresi ya da benzeri bir şey varsa FN+F12 tuşu direkt kitliyor Windows tuşunu. Klavyenizin kitapcığı ya da inceleme videosu varsa bakın.
Klavyemin tuşunda hiçbir hasar yok, ne olduğunu ben de çözemedim tam ama çıkartmanın işe yarayacağını sanmıyorum. Tuşa hiçbir şekilde basmadan gerçekleşiyor çünkü bu. Dediğim kısayolları (Windows+W,A,S,D) devre dışı bırakabilseydim çok iyi olurdu benim için.