Klavyedeki bozuk tuşu yeni switch çözer mi?

Arkadaşlar mekanik güzel bir klavyem var. 3-4 tane tuşu çalışmıyor harici hiçbir sıkıntısı yok gayet memnunum. Yeni klavye arıyorken şansa bu yedek tuşları gördüm. Sorunun switch kaynaklı olup olmadığını nasıl anlayabiliriz. Değiştirsem sorunum çözülür mü acaba?

Arkadaşlar mekanik güzel bir klavyem var. 3-4 tane tuşu çalışmıyor harici hiçbir sıkıntısı yok gayet memnunum. Yeni klavye arıyorken şansa bu yedek tuşları gördüm. Sorunun switch kaynaklı olup olmadığını nasıl anlayabiliriz. Değiştirsem sorunum çözülür mü acaba?

Klavye markanız nedir?

Sanırım hot-swappable değil, yani lehimliyerek switch değiştirebilirsiniz ancak. Garantisi devam ediyorsa yollayın.

Garantisi yok. Switchler kolay sök tak yapılmıyor mu? Attığım linkteni lehim vb. gibi bir durum olsa 100 lerce kişi yapamazdı diye düşünüyorum
Klavyenizde lehimsiz sökme özelliği bulunuyorsa rahatça sök tak yapabiliyorsunuz, öbür türlü lehimle falan uğraşmanız gerekiyor. Attığınız klavyede hot-swap denen olayın olduğu söylenmemiş, ki bir özellik yoksa bunun olmadığını söylemezler, reklamlama stratejisi çünkü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı