Yarın bir Garantiye'ye götüreyim. Eğer sonuç alamazsam iade edip başka daha iyi modellere bakacağım.
Ustam eğer bütçe konusunda sıkıntınız yoksa direk iade edin. Daha kaliyeli klavyeler önerebiliriz.Yarın bir garantiye'ye götüreyim. Eğer sonuç alamazsam iade edip başka daha iyi modellere bakacağım.
Bunların garantisi var mı kiYarın bir garantiye'ye götüreyim. Eğer sonuç alamazsam iade edip başka daha iyi modellere bakacağım.
Her ürün gibi bunlarında var tabi kii hocam. Ama garanti nasıl garantiBunların garantisi var mı ki?
Ustam eğer bütçe konusunda sıkıntınız yoksa direk iade edin. Daha kaliyeli klavyeler önerebiliriz.
300-400 TL'ye kadar her üründe yay sesi var fakat mekanik olursa daha az göze batar.
Tamam ne güzel. Yeni klavye için bütçenizi belirterek konu açarsanız yardımcı oluruz.Bütçe konusunda sorunum yok. İade etmeyi deneyeceğim, zaten klavyeyi yeni aldığım için ederler.
Önceden olmuyordu bugün oldu.
Tamam ne güzel. Yeni klavye için bütçenizi belirterek konu açarsanız yardımcı oluruz.
Bende migrostan preo markalı klavye almıştım. Ayni yay sesi bende de geliyordu. Bosluk tusunu çıkarttigimda altinda demirden bir yay buldum ve o yayı cikarttım yerinden. Suan o kadar güzel ki klavyenin kullanisi. Ucuz olsa bile cok beğeniyorum butun ekipmanlarımı yeniledim bir tek klavyemi degistirmedim.Selam, yeni bir klavye almıştım ama klavyeden bugün space tuşu yüzünden yay sesi geliyor. Ne yapabilirim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.