Klavyedeki tuşlara basınca tekrarlanması

İrfan55

Centipat
Daha fazla  
Meslek
ÖĞRENCİ
Klavyeyi alalı 2 gün oldu.Denemediğim çözüm yolu kalmadı (format dışında) bölge ve dil seçeneklerınde bir problem yok. Bilgisayarda virüs taraması da yaptım. Eski klavyede de buna benzer sorun vardı. Eski klavyede bir tuşa basınca bambaşka harfler yazıyordu ancak yeni aldığım klavye öyle değil. Tuşlarda sıkıntı yok sadece tekrar ediyor. Yineleme hızı ve yineleme gecikmesine de baktım. Oradaki ayarları değiştirdim ancak yıne bir sey degişmedi. Sorunuma yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Klavyeyi alalı 2 gün oldu.Denemediğim çözüm yolu kalmadı (format dışında) bölge ve dil seçeneklerınde bir problem yok. Bilgisayarda virüs taraması da yaptım. Eski klavyede de buna benzer sorun vardı. Eski klavyede bir tuşa basınca bambaşka harfler yazıyordu ancak yeni aldığım klavye öyle değil. Tuşlarda sıkıntı yok sadece tekrar ediyor. Yineleme hızı ve yineleme gecikmesine de baktım. Oradaki ayarları değiştirdim ancak yıne bir sey degişmedi. Sorunuma yardımcı olabilir misiniz?
Öncelikle sorunun kaynağından tam emin olmak çok zor. Eğer sorun belli başlı tuşlarda oluyor ise, o tuşların switchlerinde bir sorun olabilir. Eğer klavyenin tüm tuşlarında aynı sorun varsa, anakartında ki klavye denetleyicisi veya klavyenin içinde ki devre elemanlarından birinde sorun var demektir. Tabii ki buna sebebiyet verecek yazılımsal bir sıkıntı da olabilir. Klavyeyi başka bir bilgisayara takarak test edebilme şansınız varmı acaba?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı