Klavyeden girilen asal sayıları bulan program

Asal Sayıların tanımı kendisi ve 1 hariç başka sayılara tam bölünmeyen sayılar olduğuna göre 1 den büyük ve kendinden 1 küçük sayı dizisinde modüler aritmetiği 0 olmayan her sayı asal sayı olacaktır şeklinde asal sayıları bulup bir dizi içinde tutmalı EOF geldikten sonra da ekrana bastırmanız istenmiş. Buraya direk Pseudo Code'unu yazarsak bir şey öğrenemezsiniz. Yazılımda emek vermek ve araştırmak elzemdir öğrenebilmek için. Algoritmanın kurgusunu verdim siz tamamlayabilirsiniz diye düşünüyorum.

@onuraydin00 asal sayı nedir? Sorusunun cevabı size zaten yardımcı olacaktır. Kod ile ilgili de @LayThese bravo alkışlıyorum 👏.
Siz bir objeye ayaklar takıp yürümeye başlattığınızda destekler gelir; fakat koşturma eylemi yine sizin emeğinizle olmalıdır. Bu şekilde daha iyi verim alırsınız. Sonraki işlerinizde tecrübe olacaktır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı