Klavyeli Windows'lu tablet önerisi

SualpSener

Hectopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Çünkü Windows, bu bütçelerde tabletler için uygun bir işletim sistemi değil. Özellikle Windows 8 dönemi ve Windows 10 döneminin başında bir sürü üretici böyle cihazlar çıkarırken klasik tabletlere karşı işlevsiz olmaları nedeniyle pazar payı edinemediler ve 2in1 Windows cihazların sayısı epey azaldı.

PC olarak kullanmak için o fiyatlardaki donanımlar o kasalarda güçsüz kalıyor. Tabletlere karşı bu cihazlar batarya konusunda zayıf kalıyor. Uygulama desteği mobil işletim sistemlerine kıyasla yok gibi bir şey, tablet modu sıkıntı. iPad OS, Android, Harmony OS gibi işletim sistemlerindeki uygulamalar çok daha işlevsel oluyor tablet modu için.

Bu mobil işletim sistemleri zaten çoğu kişinin işini gördüğü için bu fiyatlarda rekabetçi Windows cihazlar yok. Surface Pro, Matebook E gibi tablet formundaki PC'ler donanımlarıyla daha uygun oluyorlar fakat buna paralel olarak premium ultrabook fiyatlarındalar. Bu tip 200-500 dolar arasındaki giriş-orta segment fiyat aralığında iPad, Galaxy, Matepad tabletler çok daha mantıklı oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı