Kalem ve klavyeli tablet önerisi

Arzuna göre Xiaomi Pad 7 Veya 7 Pro bakabilirsin. İşlemcisi olsun, HyperOS olsun, YZ özelliği olsun, gayet tatmin edici bir cihaz. Kalemi TR'de satılmıyor. Ancak Amazon Sahibinden gibi yerlerde kapalı kutu satılıyor sanırım.

Arzuna göre Xiaomi Pad 7 Veya 7 Pro bakabilirsin. İşlemcisi olsun, HyperOS olsun, YZ özelliği olsun, gayet tatmin edici bir cihaz. Kalemi TR'de satılmıyor. Ancak Amazon Sahibinden gibi yerlerde kapalı kutu satılıyor sanırım.
Ya ben baktimda çoğunda kilavye kalem yok veya hepsinde kalem + kilavyeli yokmu bunun gibj

iPad 10. nesil bakabilirsiniz. Periferallerin tamamını alsanız bile bütçeniz dahilinde kalıyor. Ah, hafıza miktarını gözden kaçırmışım sanırım. 256 GB modelin fiyatı biraz tuzludur.

Klavye+ kalem çok pahalıya gelir. Ayrıca Honor Magic pad 2 iPad 11'ten çok çok daha üstün. Aman Allah'ım bir de iPad 10 önermişsini 11'değil.

Klavye+ kalem çok pahalıya gelir. Ayrıca Honor Magic pad 2 iPad 11'ten çok çok daha üstün. Aman Allah'ım bir de iPad 10 önermişsini 11'değil.
Her ürünün bir alıcısı vardır. Ben iPad'i daha çok seviyorum açıkçası. Evet üstün olabilir ancak ne konuda? Her kullanıcı için en üst olması gerekmiyor cihazın bir de böyle düşünün.

Her ürünün bir alıcısı vardır. Ben IPad'i daha çok seviyorum açıkçası. Evet üstün olabilir ancak ne konuda? Her kullanıcı için en üst olması gerekmiyor cihazın bir de böyle düşünün.

Fiyatından dolayı bütün konularda önde tek IPad'in avantajı iPadOS olur. Burada kişini isteğine göre tavsiye veriyoruz. iPad 10'u saymıyorum çünkü iPad 11 varken iPad 10 almak tamamen saçmalık olur. iPad 11 alıp klavye ve kalem ile çok bütçe yükselecek. Oysaki magic pad 2 klavye ve kalem ile geliyor ayrıca 144Hz OLED ekrana sahip. Kişinin ihtiyaçlarını tamamen karşılayacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı