Monster Abra laptop klavyesinde bazı tuşlar bakım sonrasında çalışmıyor

Kirsche

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar Monster Abra laptopum var, yaklaşık 1-2 aydır klavyemde bazı tuşlar (Z, C, B, N, Ö, H, J, 8) basmıyor, o zaman nasıl yazdın derseniz uzun süre basınca çalışıyor ve asıl sorun bazen bütün tuşlar birden sorunsuz çalışmaya başlıyor. Bu sorun başlamadan 1-2 gün önce bilgisayarımı Monster mağazasına götürüp yıllık bakımını yaptırmıştım, onunla alakası olabilir mi bilmiyorum (fan temizleme, termal macun, vb.). Ne yapabileceğimi bilen daha önce yaşayan varsa yardımcı olursa sevinirim, iyi Sosyaller.

eğer garantisi geçtiyse ücretli yapıyorlar. Garantisi varsa şanslısınız, kalvye değişimi yaparlar. Aynısı değil fakat benzeri başıma geldi, sorun oluştuktan 1 hafta sonra götürdüm fakat çok geç götürdüğüm için kullanıcı hatası dendi, erkenden götürüp bakım sonrası oluştuğunu söyleyin, eğer kabul etmezlerse yazılı bir dilekçeyle birlikte kargo ile istanbula kargolayın.

Eğer garantisi geçtiyse ücretli yapıyorlar. Garantisi varsa şanslısınız, klavye değişimi yaparlar. Aynısı değil fakat benzeri başıma geldi, sorun oluştuktan 1 hafta sonra götürdüm fakat çok geç götürdüğüm için kullanıcı hatası dendi, erkenden götürüp bakım sonrası oluştuğunu söyleyin, eğer kabul etmezlerse yazılı bir dilekçeyle birlikte kargo ile İstanbul'a kargolayın.

Ben bilgisayarı alalı 3 sene oldu. 1 ayı geçti monstera götürmemden muhtemelen bana da kullanıcı hatası denecek. İstanbul'da yaşıyorum kargolama olayını anlamadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı