Klavyeme kola döküldü

Enestgr

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Rampage KB-19 markalı klavyeyi kullanıyorum ve dün üstüne kola döküldü döküldüğü gibi direkt klavyeyi ters çevirdim bir hasar yok fakat sağ tarafta 3-4 tane switch yapış yapış oldu. Tuşu çıkardım Switch'e bastığımda geri çıkarken yavaş yavaş çıkıyor yani yapış yapış oldu Switch'e basılı tutarken arasını kulak pamuğu ile temizledim (ucunu ıslatarak) anlık olarak işe yaramıştı ama bugün yine yapış yapış oldu tavsiyeniz nedir (switch çıkarma aparatım yok)?

Son düzenleyen: Moderatör:
Switch aparatına gerek yok parmağınla bir tanesini sök rahat olacak ilk önce kalvyenin fotoğrafını al sonra ihtiyacın olacak Klavyenin tuşlarını sök söktükten sonra klavyeni temizle ondan sonra geri tak.

Switch aparatına gerek yok parmağınla bir tanesini sök rahat olacak ilk önce kalvyenin fotoğrafını al sonra ihtiyacın olacak klavyenin tuşlarını sök söktükten sonra klavyeni temizle ondan sonra geri tak.

Elime çıkarmaya çalıştığıma başarısız olmuştum.

Merhaba, Rampage KB-19 markalı klavyeyi kullanıyorum ve dün üstüne kola döküldü döküldüğü gibi direkt klavyeyi ters çevirdim bir hasar yok fakat sağ tarafta 3-4 tane switch yapış yapış oldu. Tuşu çıkardım Switch'e bastığımda geri çıkarken yavaş yavaş çıkıyor yani yapış yapış oldu Switch'e basılı tutarken arasını kulak pamuğu ile temizledim (ucunu ıslatarak) anlık olarak işe yaramıştı ama bugün yine yapış yapış oldu tavsiyeniz nedir (switch çıkarma aparatım yok)?

Benim klavyemede turşu suyu dökülmüştü aynı şekilde yapış yapış olmuştu, uzun süreler saç kurutma makinesiyle sıvıyı buharlaştırdım yapış yapışlık gitti fakat sonuçta aynı sıvı olmadıkları için senin durumundada işe yarar mı bilmiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı