- Makaleler
 - 5

O zaman ben kendi klavyeme eziyet ediyorum biraz. Geleli 2 ay oldu tuşlarını bile çıkarmadım hiç.Aktif kullanımda ayda bir ila 3 haftada bir arası değişiyor hocam.
O zaman ben kendi klavyeme eziyet ediyorum biraz. Geleli 2 ay oldu tuşlarını bile çıkarmadım hiç.Aktif kullanımda ayda bir ila 3 haftada bir arası değişiyor hocam.
ABS keycap değil mi? Sararması imkansız.Bende de Gamepower Ogre var da sakın tuşları deterjanlı suya vs. atma. Normal suyla yıka, tuşların içi sararıyor hafiften deterjanlı su kullanınca.
İşte bundan korkuyorum kullanıcı hatasıda oluyor bişey yapamıcam.Bende de Gamepower Ogre var da sakın tuşları deterjanlı suya vs. atma. Normal suyla yıka, tuşların içi sararıyor hafiften deterjanlı su kullanınca.
Resimde gösterdiğim tarafta sararma var, gözle daha rahat görülüyor.ABS keycap değil mi? Sararması imkansız.
Su ile yıkarsan sıkıntı çıkmazİşte bundan korkuyorum kullanıcı hatasıda oluyor bişey yapamıcam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.