PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 13 Ocak 2021 #11 Quanic dedi: Aktif kullanımda ayda bir ila 3 haftada bir arası değişiyor hocam. Genişletmek için tıkla... O zaman ben kendi klavyeme eziyet ediyorum biraz. Geleli 2 ay oldu tuşlarını bile çıkarmadım hiç.
Quanic dedi: Aktif kullanımda ayda bir ila 3 haftada bir arası değişiyor hocam. Genişletmek için tıkla... O zaman ben kendi klavyeme eziyet ediyorum biraz. Geleli 2 ay oldu tuşlarını bile çıkarmadım hiç.
Quanic Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2016 Mesajlar 1.548 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer PCMR diyarı Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #12 Esperoja dedi: Bende de Gamepower Ogre var da sakın tuşları deterjanlı suya vs. atma. Normal suyla yıka, tuşların içi sararıyor hafiften deterjanlı su kullanınca. Genişletmek için tıkla... ABS keycap değil mi? Sararması imkansız.
Esperoja dedi: Bende de Gamepower Ogre var da sakın tuşları deterjanlı suya vs. atma. Normal suyla yıka, tuşların içi sararıyor hafiften deterjanlı su kullanınca. Genişletmek için tıkla... ABS keycap değil mi? Sararması imkansız.
Ashes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.576 Makaleler 1 Çözümler 5 13 Ocak 2021 #13 Esperoja dedi: Bende de Gamepower Ogre var da sakın tuşları deterjanlı suya vs. atma. Normal suyla yıka, tuşların içi sararıyor hafiften deterjanlı su kullanınca. Genişletmek için tıkla... İşte bundan korkuyorum kullanıcı hatasıda oluyor bişey yapamıcam.
Esperoja dedi: Bende de Gamepower Ogre var da sakın tuşları deterjanlı suya vs. atma. Normal suyla yıka, tuşların içi sararıyor hafiften deterjanlı su kullanınca. Genişletmek için tıkla... İşte bundan korkuyorum kullanıcı hatasıda oluyor bişey yapamıcam.
Esperoja Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 6.693 Makaleler 34 Çözümler 30 Yer İstanbul 13 Ocak 2021 #14 Quanic dedi: ABS keycap değil mi? Sararması imkansız. Genişletmek için tıkla... Resimde gösterdiğim tarafta sararma var, gözle daha rahat görülüyor. Ashes dedi: İşte bundan korkuyorum kullanıcı hatasıda oluyor bişey yapamıcam. Genişletmek için tıkla... Su ile yıkarsan sıkıntı çıkmaz Dosya Ekleri Screenshot_2021-01-13-12-09-38-287.jpeg 76 KB · Görüntüleme: 37
Quanic dedi: ABS keycap değil mi? Sararması imkansız. Genişletmek için tıkla... Resimde gösterdiğim tarafta sararma var, gözle daha rahat görülüyor. Ashes dedi: İşte bundan korkuyorum kullanıcı hatasıda oluyor bişey yapamıcam. Genişletmek için tıkla... Su ile yıkarsan sıkıntı çıkmaz