C CanKartan Centipat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2 19 Mayıs 2020 #1 Uzun süredir Everest KB-517U Q markalı klavyeyi kullanıyorum. Klavyenin üzerinde < tuşu bulunmakta. Yeni bir klavye alma kararına vardım. Gamepower Warlock markalı klavyeyi aldım fakat üzerinde < tuşu olmadığı için yeni aldığım klavyede Z tuşuna basınca < oluyor. Ve alt kısım yani Z X C v b n m ö C. Kısmı kaymış durumda bunu nasıl düzeltebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim. Everest KB-517U Q Kablolu Klavye Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Uzun süredir Everest KB-517U Q markalı klavyeyi kullanıyorum. Klavyenin üzerinde < tuşu bulunmakta. Yeni bir klavye alma kararına vardım. Gamepower Warlock markalı klavyeyi aldım fakat üzerinde < tuşu olmadığı için yeni aldığım klavyede Z tuşuna basınca < oluyor. Ve alt kısım yani Z X C v b n m ö C. Kısmı kaymış durumda bunu nasıl düzeltebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim. Everest KB-517U Q Kablolu Klavye Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
sarımsaklı kola Hectopat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 322 Çözümler 2 19 Mayıs 2020 #2 Ayarlardan ingilizce q yapın Artı 0 Eksi
Ng3 Kilopat Katılım 7 Mart 2019 Mesajlar 244 Çözümler 2 19 Mayıs 2020 #3 Aldığınız klavye ingilizce anladığım kadarıyla ayarlardan ingilizce seçerseniz çözülecektir. Artı 0 Eksi
KS KS C CanKartan Centipat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2 19 Mayıs 2020 #4 Ng3 dedi: Aldığınız klavye İngilizce anladığım kadarıyla ayarlardan İngilizce seçerseniz çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Türkçe klavye, fakat tuşlar kayık durumda mesela Z'ye bastığımda < çıkıyor, X'e bastığımda Z çıkıyor. Artı 0 Eksi
Ng3 dedi: Aldığınız klavye İngilizce anladığım kadarıyla ayarlardan İngilizce seçerseniz çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Türkçe klavye, fakat tuşlar kayık durumda mesela Z'ye bastığımda < çıkıyor, X'e bastığımda Z çıkıyor.
Ng3 Kilopat Katılım 7 Mart 2019 Mesajlar 244 Çözümler 2 20 Mayıs 2020 #5 Klavyeyi başka bir pc de deneme şansınız varmı eğer başka yerde de aynı sorun varsa klavye de bir sorun olabilir o zaman iade etmelisiniz. Artı 0 Eksi
Klavyeyi başka bir pc de deneme şansınız varmı eğer başka yerde de aynı sorun varsa klavye de bir sorun olabilir o zaman iade etmelisiniz.